Παρουσιαστηκε και επισημα το ψηφοδελτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδοπη

Σταμάτης Σακελλίων «Ζητούμε μια δεύτερη ευκαιρία για να ξετυλίξουμε τις πολιτικές μας»

Η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ροδόπης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο Ορφέας στην Κομοτηνή, παρουσία όλων των υποψήφιων βουλευτών που το απαρτίζουν, ήτοι τους κ.κ.Μουσταφά Μουσταφά, Δημήτρη Χαρίτου, Αγγελική Κουγιουμτζόγλου, Ειρήνη Αραμπατζή, με μοναδική εξαίρεση αυτή του κ. Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, ο οποίος απουσίαζε εκτός Ροδόπης.
 
Την παρουσίαση ανέλαβε να κάνει ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ.Σταμάτης Σακελλίων, ο οποίος έκανε λόγο για ένα ψηφοδέλτιο που «φιλοδοξεί να συνεισφέρει και από τη μεριά του στην ενδυνάμωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ σε πανελλαδικό επίπεδο».
 
«Στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά» επεσήμανε ο ίδιος χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως οι εκλογές της 20ης του Σεπτέμβρη είναι «κρίσιμες» καθώς «ο λαός θα πρέπει να επιλέξει αν θέλει να επενδύσει στο νέο – και εμείς πιστεύουμε ότι θέλει να το κάνει αυτό- ή αν θέλει την παλινόρθωση, κάτι που  δεν προκύπτει από πουθενά».
 
Σε κάθε περίπτωση ο κ.Σακελλίων κάλεσε τους πολίτες της Ροδόπης να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ροδόπη, τονίζοντας πως αυτό αποτελείται από ανθρώπους «που ήταν πάντα μέσα στις ανάγκες της κοινωνίας, μέσα εκεί που υπήρχαν τα προβλήματα, όπως άλλωστε ήταν και το κόμμα μας και σήμερα από μία άλλη θέση».
 
«Το κόμμα μας έχοντας αυτή τη μικρή εμπειρία, ζητά μία δεύτερη ευκαιρία» τόνισε ο ίδιος και απαντώντας σε όσους κατηγορούν την προηγούμενη κυβέρνηση για έλλειψη πράξεων και υλοποίησης του προγράμματός της, επεσήμανε πως «χθες ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι η ΝΔ το 2012,  στα 2,5 χρόνια διακυβέρνησης, δεν πρόλαβε να κάνει το πρόγραμμά της γιατί την σταμάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Άρα πώς απαιτεί από εμάς, σε έξι μήνες να έχουμε κάνει το πρόγραμμά μας;».
 
«Ζητούμε αυτή την δεύτερη ευκαιρία για να ξετυλίξουμε τις πολιτικές μας» επανέλαβε μάλιστα χαρακτηριστικά επιβεβαιώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα «πολύ καλά δουλεμένο» πρόγραμμα, το οποίο περιέχει «ισχυρά αντίμετρα απάρνησης των δύσκολων όρων της συμφωνίας που πετύχαμε στις 12 Ιουλίου».
 
«Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι το ψηφοδέλτιο αυτό θα είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης και στον νομό Ροδόπης» τόνισε κλείνοντας και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα της 20ης του Σεπτέμβρη.
 
Ερωτηθείς τέλος για το ενδεχόμενο διπλής εκλογής από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ροδόπη, ο κ.Σακελλίων κράτησε χαμηλό προφίλ τονίζοντας πως «στόχος μας είναι η πρωτιά και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.