Παρουσια του πρωθυπουργου τα εγκαινια της Εκθεσης ΑΜ-Θ (+Gallery)

Η τελετή εγκαινίων σε 37 «κλικ»

Παρουσία του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής τα εγκαίνια της  24ης Έκθεσης «Ανατολική Μακεδονίας – Θράκη» στο Εκθεσιακό Κέντρο της Βιομηχανικής Περιοχής της Κομοτηνής.
 
 Η Έκθεση Ανατολική Μακεδονία – Θράκη αποτέλεσε τον προτελευταίο σταθμό της περιοδείας του πρωθυπουργού στην Θράκη, μετά την οποία ακολούθησε η κεντρική πολιτική του ομιλία στο Ξενοδοχείο Arcadia.
 
O πρωθυπουργός κατέφθασε στο Εκθεσιακό Κέντρο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, συνοδευόμενος από πληθώρα κυβερνητικών στελεχών, μεταξύ των οποίων  η  Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος,  καθώς και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ροδόπη, τον Έβρο και την Ξάνθη.


 
Ο πρωθυπουργός ήταν αυτός, ο οποίος εγκαινίασε τη φετινή Έκθεση, εγκαίνια τα οποία πραγματοποιήθηκαν φέτος, άνευ κορδέλας, και περιορίστηκαν στον αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων και στις ομιλίες οι οποίες ακολούθησαν. 


Τάσος Τζήκας, πρόεδρος ΔΕΘ – HELEXPO
«Η Έκθεση  Ανατολική Μακεδονία – Θράκη θα είναι ζωντανή και τα επόμενα χρόνια»

Χρήστος Μέτιος, Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ
«Η κεντρική διοίκηση πρέπει όχι μόνο να αναγνωρίζει τις μεγάλες ανάγκες της ΠΑΜ-Θ αλλά και να πράξει αυτά, που χρειάζεται»

Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης
«Η παρουσία του πρωθυπουργού εδώ σήμερα στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας ότι η περίοδος αδιαφορίας και παραγκωνισμού της Θράκης τελείωσε»

Αλέξης Τσίπρας
«Δεν ήρθα ως περαστικός επισκέπτης, αλλά ως μόνιμος κάτοικος της Θράκης»

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην αυριανή έκδοση του “ΠτΘ”. 

Δείτε το φωτορεπορτάζ των εγκαινίων πατώντας πάνω στην κεντρική φωτογραφία. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.