Παρεμβαση του Δημου Κομοτηνης για την αποκατασταση των δρομων μετα τις εργασιες για το Φυσικο Αεριο

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής έφτασαν τα παράπονα για την μη αποκατάσταση των κεντρικών δρόμων

Τη δέσμευση πως ο Δήμος Κομοτηνής θα κάνει όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις για να «κλείσουν» όσο το δυνατόν ταχύτερα τα σκαμμένα κομμάτια των δρόμων της πόλης που έχουν γίνει εργασίες, έδωσε ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής.

Παρόλα αυτά επισήμανε πως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες που καθυστερούν το κλείσιμο των συγκεκριμένων σημείων, από τον καιρό μέχρι και τη διαθεσιμότητα της ασφάλτου, όμως συνεχίζουν να πιέζουν και τον ανάδοχο, αλλά και τη ΔΕΔΑ, ζητώντας να υπάρξει παρέμβαση.

Το θέμα έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος τόνισε πως τα ακάλυπτα σημεία του δρόμου, δημιουργούν προβλήματα τόσο σε οχήματα όσο και σε πεζούς και στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης, ειδικά τις βροχερές ημέρες.

Απαντώντας ο Δήμαρχος κ. Γκαράνης ενημέρωσε το σώμα πως η Τεχνική Υπηρεσία έχει κάνει προφορικά και έγγραφα ερωτήματα για την κατάσταση των δρόμων, και την Τρίτη θα ενημέρωναν και τη ΔΕΔΑ, για την αποκατάσταση των δρόμων.

Εξέφρασε δε την ελπίδα πως θα μπορέσει να βρεθεί λύση, τουλάχιστον για τα κομμάτια του κέντρου, ώστε να λειτουργήσει καλύτερα η αγορά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.