Παρεμβαση του Δημου για τα αδεια ΑΤΜ ζητα ο Ιωαννης Βεζυργιαννιδης

Για μια ακόμα φορά άδεια ΑΤΜ συνάντησαν συμπολίτες μας, τονίζει, στην τράπεζα που διαχειρίζεται τα κεφάλαια του Δήμου

Άδεια βρήκαν τα ΑΤΜ «Συστημικής» τράπεζας, ανήμερα των Χριστουγέννων, πολλοί συμπολίτες μας, καταγγέλλει ο Ιωάννης Βεζυργιανίδης, κάτι το οποίο, όπως τονίζει, έχει συμβεί και άλλες φορές σε αργίες.

Θεωρώντας πως αποτελεί όχι λάθος, αλλά πολιτική της τράπεζας, ο πρώην πρόεδρος στην ΔΕΕΠ Ροδόπης ζητά την παρέμβαση του Δήμου Κομοτηνής για το θέμα, μιας και οι λογαριασμοί του Δήμου βρίσκονται στη συγκεκριμένη τράπεζα και διαχειρίζεται τα κεφάλαιά του.

Η ανάρτηση του κ. Βεζυργιαννίδη έχει ως εξής:

«Για πολλοστή φορά, συστημική τράπεζα αφήνει χωρίς τροφοδοσία τα ΑΤΜ των καταστημάτων της στην Κομοτηνή, με αποτέλεσμα από χθες να μην υπάρχει δυνατότητα ανάληψης μετρητών.

Προφανώς και είναι μια κίνηση που στόχο έχει να οδηγήσει στην αύξηση της χρήσης χρεωστικών  καρτών, προς όφελος  πάντα της ίδιας της τράπεζας, αποτελεί  όμως και  μια κίνηση μη ένδειξης σεβασμού προς τους πελάτες της και ταυτόχρονα  πλήττει  τις πολύ μικρές τοπικές  επιχειρήσεις, στερώντας τους από πολύτιμη ρευστότητα.

Καθώς η συγκεκριμένη τράπεζα διαχειρίζεται τα διαθέσιμα  κεφάλαια του  Δήμου Κομοτηνής, και οι ενέργειές της έχουν  επίπτωση στην τοπική αγορά, η παρέμβαση της διοίκησης του Δήμου, για αποφυγή στο μέλλον παρόμοιων πρακτικών, θα ήταν απολύτως δικαιολογημένη».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.