Παραιτηθηκε απο γραμματεας της ΝΕ Ροδοπης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο Ν. Χαραλαμπιδης

Επικαλείται προσωπικούς λόγους

Την παραίτησή του από τη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπέβαλε ο κ. Νότης Χαραλαμπίδης. Σε γραπτή δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος εξηγεί πως η παραίτηση του υπεβλήθη για καθαρά προσωπικούς λόγους ενώ διευκρινίζει πως θα συνεχίσει να είναι μέλος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και να στηρίζει το κόμμα.

Ολόκληρη η δήλωσή του είναι η εξής:

«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ.- Κίνημα Αλλαγής, τα τελευταία χρόνια,  δυναμώνει σταθερά και προοδευτικά αποτελώντας την μόνη ρεαλιστική εναλλακτική διακυβέρνησης της χώρας και την πιο γνήσια έκφραση της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας.

Με την παρούσα θα ήθελα να ανακοινώσω πως για λόγους καθαρά προσωπικούς και όχι πολιτικούς, υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης,  δηλώνοντας παράλληλα πως ως μέλος της Ν.Ε Ροδόπης και ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίζω να στηρίζω την προσπάθεια του Κόμματός και του Προέδρου μας Ν. Ανδρουλάκη και να δηλώνω παρών σε κάθε προσπάθεια και από οποιαδήποτε θέση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλα τα τοπικά στελέχη και τα μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τον κοινό αγώνα. Ειδικότερα, όμως, ευχαριστώ όλα τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής για την εκπεφρασμένη στήριξη και την ανυπόκριτη εκτίμηση τους στο πρόσωπό μου και κυρίως για τη φιλότιμη, εργώδη και ανιδιοτελή συνεργασία που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα συγκληθεί εκ νέου τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης προκειμένου να συνεδριάσει για την εκλογή νέου γραμματέα ο οποίος βάσει του καταστατικού θα πρέπει να προέρχεται από τα μέλη της επιτροπής». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.