Παραιτηθηκε απο Αντιπεριφερειαρχης και Περιφερειακος Συμβουλος Ροδοπης ο Κωστας Ναλμπαντης

«Πάντοτε Παρών στις δύσκολες στιγμές της αυτοδιοικητικής μου πορείας» το μήνυμα του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ

Την παραίτησή του τόσο από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης Οικονομικών και Διαφάνειας όσο και από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου Ροδόπης κατέθεσε το πρωί της Τρίτης, 27 Δεκεμβρίου, στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ ο κ. Κώστας Ναλμπάντης.

Η είδηση της παραίτησής του κ. Ναλμπάντη γνωστοποιήθηκε από το γραφείο του Περιφερειάρχη με τον ίδιο να υπογραμμίσει την συγκίνησή του για την αποχώρηση του κ. Ναλμπάντη για προσωπικούς λόγους.

«Με τον Κώστα Ναλμπάντη μας συνδέει μακρά φιλία βασισμένη σε αισθήματα αλληλοεκτίμησης και σεβασμού» ανέφερε η ανακοίνωση στην οποία τονίζεται πως «στο πλαίσιο της κοινής μας θητείας, τόσο στον πρώτο βαθμό της τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Κομοτηνής, όσο και στο δεύτερο βαθμό στην Περιφέρεια ΑΜΘ, είχαμε πάντα πολύ καλή συνεργασία στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση έργων και δράσεων».

«Ταυτόχρονα είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα και να εκτιμήσω την εμπειρία, τις γνώσεις και το ήθος του, ενώ σε δύσκολες στιγμές της αυτοδιοικητικής μου πορείας, ήταν πάντοτε Παρών» αναφέρει ο Περιφερειάρχης ευχαριστώντας τον «από καρδιάς για την προσφορά του στη Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του εύχομαι ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.