«Πανω απο ολα ο τοπος μας»: Δυο νεα απολογιστικα βιντεο απο τον Δημητρη Χαριτου

Συνεχίζει τη διαδικτυακή καμπάνια του ο βουλευτής Ροδόπης

Μέσα από 10+1 βίντεο μικρής διάρκειας ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Δημήτρης Χαρίτου παρουσιάζει συμπυκνωμένα ένα μόνο μέρος από τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του. Σύμφωνα με τον βουλευτή, τα τέσσερα αυτά χρόνια αξιοποιήθηκε κάθε δυνατότητα και ευκαιρία για να αναδειχθούν μέσα στη Βουλή με 272 ερωτήσεις και αναφορές και 72 ομιλίες στην Ολομέλεια όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Η έντονη και διακριτή αυτή παρουσία, είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι σε αυτήν την κοινοβουλευτική θητεία ήταν  «ισχυρό το αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή»!

Μετά την δημοσιοποίηση οκτώ βίντεο με τις παρεμβάσεις του βουλευτή Ροδόπης για τον πρωτογενή τομέα, την υγεία, την παιδεία και την ΒΙΠΕ Κομοτηνής-βιομηχανία, τα αρδευτικά φράγματα Ιάσμου και Ιασίου, το περιβάλλον και το καθολικό «όχι» κατά του χρυσού, το αίτημα απόδοσης των τίτλων ιδιοκτησίας στους κατοίκους του Ηφαίστου και το σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα των 1.500 Ρομά Αλάν Κογιού που διαβιούν σε παραπήγματα, η διαδικτυακή καμπάνια του βουλευτή συνεχίζεται με την δημοσιοποίηση επιπλέον δύο βίντεο που αποδεικνύουν το «Ισχυρό αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή».

Στο ένατο βίντεο με το μήνυμα «Πάνω από όλα ο τόπος μας» προβάλλεται στο κοινοβούλιο η σημασία που έχει σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία όπως της Θράκης να υπάρξει κοινή προωθητική πρόταση δημοκρατικών τομών για τη μειονότητα. Η ανυπαρξία πολιτικών από την σημερινή κυβέρνηση, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι οι πιο σημαντικές αλλαγές που έγιναν στη μουσουλμανική μειονότητα, από τον χώρο της εκπαίδευσης έως την προαιρετική σαρία και την οργάνωση των μουφτειών, είχαν τη σφραγίδα των προοδευτικών δυνάμεων.

Στο δέκατο βίντεο με το μήνυμα «Πάνω από όλα ο τόπος μας» παρουσιάζονται οι συνεχείς παρεμβάσεις στην Ολομέλεια της Βουλής για την προστασία της πρώτης κατοικίας ευάλωτων νοικοκυριών, όπως των παλιννοστούντων ομογενών που διαβιούν στη Θράκη, που απειλούνται με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς από το τραπεζικό σύστημα. Ο βουλευτής έχει αναδείξει στη Βουλή την ανάγκη ρύθμισης των στεγαστικών τους δανείων προκειμένου αυτά να αποπληρωθούν με ευνοϊκούς όρους και χωρίς να κινδυνεύσει καμία πρώτη κατοικία.

Η καμπάνια περιλαμβάνει 10+1 σποτ, το σύνολο των οποίων θα δοθούν σταδιακά στη δημοσιότητα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα δέκα βίντεο είναι διαθέσιμα:

α) στη σελίδα του βουλευτή στο f/b Δημήτρης Χαρίτου-Βουλευτής Ν.Ροδόπης

β) στο προσωπικό προφίλ του στο f/b Δημητρης Χαριτου

γ) στο instagram dimcharitou

δ) στο Tik Tok @dimcharitou

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.