Πανηγυρικα εγκαινια του Εκλογικου Κεντρου του Μεχμετ Μεχμετ στο Δημο Ιασμου

Κάλεσε με «Δυναμική Ενότητα» στην νίκη το βράδυ των εκλογών, βάζοντας όλοι μαζί τα θεμέλια για τον καινούριο Δήμο Ιάσμου

Πανηγυρικά ήταν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Ιάσμου κ Μεχμέτ Μεχμέτ το βράδυ της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου, με εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες κόσμου να συγκεντρώνεται έξω από αυτό για την παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και τοπικών Συμβούλων του συνδυασμού.

Άλλωστε και ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε πως η εικόνα μιλάει από μόνη της, πριν προχωρήσει σε μια σύντομη παρουσίαση του προγράμματός του, τονίζοντας πως βάζουν όλοι μαζί τα θεμέλια για τον καινούριο Δήμο Ιάσμου.

Με την παράταξη της «Δυναμικής Ενότητας» ξεκινούν όλοι μαζί ένα μεγάλο, τίμιο και καθαρό αγώνα, ώστε να φτάσουν στη νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Απαντώντας στις αιτιάσεις των αντιπάλων τους πως καθυστέρησαν να ξεκινήσουν, τόνισε πως το καλό φρούτο αργεί να ωριμάσει, όταν όμως το κάνει, είναι γλυκό, και τρέχουν όλοι να το δοκιμάσουν.

Έτσι ωρίμασε και ο συνδυασμός τους, και γέμισε με εκλεκτά πρόσωπα, από όλες τις κοινωνικές τάξεις, αγκαλιάστηκαν οι θρησκείες, και προχωρούν όλοι μαζί με οδηγό την θέληση, την προσπάθεια, και την δική του εικοσαετή εμπειρία στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα, τόνισε πως γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ίασμο. Δούλεψε σκληρά από παιδί, δημιούργησε οικογένεια, έστησε την επιχείρησή του, και κατοικεί στον οικισμό, ζώντας την καθημερινότητα του οικισμού. Για αυτό και οι συμπολίτες του, δεν θα τον περιμένουν να έρθει από την Κομοτηνή για μερικές ώρες, και θα τον βρίσκουν στην έδρα του Δήμου όλο το 24ωρο, έτοιμο να αντιμετωπίσουν μαζί κάθε πρόβλημα και κάθε έκτακτη ανάγκη.

Η αξιοπρέπειά του, τόνισε, δεν του επιτρέπει να υποσχεθεί πράγματα που δεν θα γίνουν, και δεν θα φανεί ποτέ ψεύτης, αλλά δεσμεύτηκε πως θα αγωνιστούν και θα προχωρήσουν επάνω σε ένα απλό πρόγραμμα, για ένα καλύτερο αύριο και για το μέλλον των παιδιών τους.

Ο κ. Μεχμέτ, παρουσιάζοντας τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού κάλεσε πρώτο τον νυν Δήμαρχο Ιάσμου κ. Μουμίν Μουμίν, που έχει συνταχθεί με τον συνδυασμό του, δίνοντας μήνυμα ενότητας για το μέλλον, και ακολούθησαν οι υπόλοιποι.

Στο τέλος της εκδήλωσης δέχτηκε τις ευχές και τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκόμενων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.