Οζ. Φερχατ: Να γινει αμεσα η εξοφληση των πληρωμων που δικαιουνται ως ενισχυσεις για το 2022 οι Κτηνοτροφοι της Ανατολικης Μακεδονιας – Θρακης

Αναφορά του βουλευτή Ροδόπης προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Την κοινή ανακοίνωση των Κτηνοτροφικών Συλλόγων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (28.11.23) με την οποία εκφράζουν την έκπληξη και τη συνακόλουθη δυσαρέσκειά τους για την απουσία πληρωμής έως τώρα, αλλά και οποιασδήποτε πρόβλεψης μέχρι τέλους του έτους, για την εξόφληση των συνδεδεμένων ενισχύσεων 2022 προς τους κτηνοτρόφους, φέρνει στη Βουλή ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Ροδόπης  Οζγκιούρ Φερχάτ.

Οι Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι Α.Μ.Θ. ζητούν από την κυβέρνηση να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξόφληση των δικαιούχων.

Με Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο βουλευτής  ζητά ενημέρωση για την ανταπόκρισή του στα δίκαια αιτήματα των Κτηνοτροφικών Συλλόγων Δ. Κ. Νευροκοπίου, Δ. Προσοτσάνης, Δράμας, Ν. Καβάλας, Ν. Ξάνθης, Δ. Ιάσμου, Δ. Αλεξανδρούπολης, Θρακών Αμνός, Αρριανών και ο Σύλλογος Κόκκινης Ελληνικής Φυλής Θράκης, οι οποίοι υπενθυμίζουν ότι οι συνδεδεμένες εκκρεμότητες τα προηγούμενα έτη εξοφλούνταν εντός του Οκτωβρίου, κάνοντας επιπλέον αναφορά σε νομοθετημένη πρόσθετη πληρωμή που δικαιούνται οι βοοτρόφοι , λόγω λάθους υπολογισμού του ΟΠΕΚΕΠΕ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.