Ουκρανια: Οργιο δυτικης προπαγανδας

Ο Δημήτης Λιάτσος μιλά για τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Ενα πρωτοφανές όργιο παραπληροφόρησης, διαστρέβλωσης και ευρωατλαντικής προπαγάνδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το πολιτικό προσωπικό και τα ΜΜΕ των μονοπωλίων της Δύσης, που αντιστρέφουν κάθε έννοια λογικής για να παρουσιάσουν κατά το δοκούν τα γεγονότα και τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Βαφτίζουν το κρέας – ψάρι και το μαύρο – άσπρο ώστε να υπηρετήσουν τα σχέδια του αμερικανοΝΑΤΟικού ιμπεριαλισμού, συναγωνιζόμενα σε ψεύδη τους γκεμπαιλισμούς που είχαν χρησιμοποιήσει ακόμα και στην περίπτωση του Ιρακ, ακόμα και στην περίπτωση της επέμβασής τους στην Γιουγκοσλαβία.

Την ίδια ώρα ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις, με τους Μπάιντεν και σία να χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου δημιουργώντας συνθήκες ανάφλεξης στο πλαίσιο της δικής τους αυτοεκπληρούμενης «προφητείας». 

Για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και την άνευ προηγουμένου προπαγάνδα που «ταίζουν» τα δυτικά ΜΜΕ την κοινή γνώμη μίλησαν ο δημοσιογράφος – ανταποκριτής Δημήτρης Λιάτσος στην Μόσχα με τον Νίκο Μπογιόπουλος στον Real fm (18/2/2022) – εδώ: 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.