Ορκιστηκε η νεα Δημοτικη Αρχη του Δημου Μαρωνειας Σαπων

Απόστολος Ιωάννου: «Η εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος αποτελεί ένα συμβόλαιο τιμής, και θα το υπηρετήσω με όλους και χωρίς κανένα διαχωρισμό»

Στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Απόστολου Ιωάννου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των προέδρων και των μελών των συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων ενώ την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους o Τοποτηρητής Μουφτής Κομοτηνής κ. Τζιχατ Χαλήλ, εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, μεταξύ των οποίων ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, μαζί με περιφερειακούς Συμβούλους, των σωμάτων ασφαλείας, των φορέων, των συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Στον χαιρετισμό του ο νέος Δήμαρχος τόνισε πως «Η εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος αποτελεί ένα συμβόλαιο τιμής, και θα το υπηρετήσω με όλους και χωρίς κανένα διαχωρισμό, με ήθος, διαφάνεια και αποφασιστικότητα».

Προγράμματα, συμπεριφορές, πρόσωπα και πολιτικές κρίθηκαν στις εκλογές, ανέφερε ο κ. Ιωάννου, και οι πολίτες τώρα περιμένουν από τους νέους Δημοτικούς Συμβούλους να παραμερίσουν τις αντιθέσεις και να βρουν τα κοινά που τους ενώνουν στον αγώνα για ένα Δήμο Ανθρώπινο, Λειτουργικό, Σύγχρονο και στο πλευρό του πολίτη.

Ένα Δήμο που θα αποδείξει τη δεσπόζουσα θέση που του ανήκει σε Ροδόπη, ΑΜΘ και όλη τη Βόρεια Ελλάδα, τονίζοντας την ανάγκη να ανταποκριθούν στην εντολή των πολιτών ώστε να αισθάνονται ικανοποιημένοι, ασφαλείς και υπερήφανοι.

«Επιτρέψτε μου να υπογραμμίσω το αυτονόητο αλλά πρέπει να ειπωθεί: στο δημοτικό και στα τοπικά συμβούλια δεν υπάρχουν αντίπαλοι, αλλά όλοι μαζί παλεύουμε για ένα κοινό στόχο, την προκοπή του Δήμου» σημείωσε, διαβεβαιώνοντας πως θα επιδιώξουν την γόνιμη συνεργασία, τις σταθερές θέσεις με πρόγραμμα και σχεδιασμό.

«Η πραγματικότητα έχει αποδείξει ότι δεν μπορούμε να επιτύχουμε στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης ολομόναχοι. Συνεπώς σας θέλουμε αρωγούς. Όλες και όλους. Γιατί πιστεύουμε ότι μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε» ανέφερε, τονίζοντας πως θα επιδιώξουν την συνεργασία με όλους: φορείς, συλλόγους, θεσμούς και όλους τους πολίτες.

Οι πόρτες του Δημαρχείου θα είναι ανοιχτές για όλους από την πρώτη μέρα, τόνισε, με σεβασμό σε κάθε Δημότη, με ίσες ευκαιρίες για όλους, και διαφάνεια στη διαχείριση, αντιτιθέμενοι σε κάθε ενέργεια που είναι αντίθετη στα συμφέροντα της κοινωνίας.

«Τα επόμενα πέντε χρόνια, πάντα σε συνάρτηση με τις σκέψεις, τις αγωνίες, αλλά και τις υψηλές προσδοκίες των πολιτών θα αγωνιστούμε για να πετύχουμε την ευημερία αυτού του τόπου», σημείωσε, ξεκινώντας με νέες πρακτικές και αισιοδοξία των αγώνα τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.