Οραμα για τη Ροδοπη εχει ο Νικος Παπακωνσταντινου

Παρουσίασε την ιστοσελίδα της δράσης «Ροδόπη μου» στην Κομοτηνή

Την ιστοσελίδα της δράσης «Ροδόπη μου» παρουσίασε την Τετάρτη 17 Μαΐου ο εμπνευστής της κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου, θέλοντας να δώσει φωνή, αλλά και συμμετοχή, σε όλους τους πολίτες της Ροδόπης για την εξεύρεση λύσεων και το κοινό καλό.

Όπως τόνισε, έχει ένα όραμα για τον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ανδρώθηκε, τη Ροδόπη, και θέλει να την δει να εξελίσσεται, σημειώνοντας πως όταν αποφάσισε να συμμετέχει στα κοινά, είχε μια ιδέα που μοιραζόταν με φίλους και γνωστούς, που τώρα έγινε πράξη, και η οποία ελπίζει να φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα.

Αυτή είναι η δράση «Ροδόπη μου», μια ιστοσελίδα στην οποία μπορεί κάποιος να μπει και να συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο ανώνυμα, ώστε να συγκεντρωθούν τα δεδομένα για τα πραγματικά προβλήματα της Ροδόπης. Αφού συγκεντρώσουν αυτά τα αποτελέσματα, θα αξιολογηθούν, θα καταγραφούν, με τα αποτελέσματα να προωθούνται στους καθ’ ύλην αρμόδιους, και θα φροντίσουν με την δική τους όρεξη και πίεση να υλοποιηθούν.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου θεωρεί σημαντικό να αφυπνιστεί ο κόσμος, να συμμετάσχει για να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο δείγμα και καλύτερη εικόνα των αποτελεσμάτων, αναδεικνύοντας και τη συλλογικότητα.

Πέρα όμως από την καταγραφή, η ιστοσελίδα θα προωθεί και φιλανθρωπικές δράσεις. Ήδη πραγματοποιήθηκε η δράση «Μια αγκαλιά» συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια για οικογένειες που το χρειάζονται, και θα ακολουθήσουν και άλλες, που θα παρουσιάζονται από την ιστοσελίδα.

«Έχω ένα μεγάλο όραμα, και αρχίζοντας από το Ροδόπη μου θα το εμπλουτίσω, θα το δυναμώσω, θα ανανεώνω την ιστοσελίδα, με άρθρα, αξιοθέατα της περιοχής, επιχειρήσεις που καινοτομούν και θέλουν να αναδείξουν τον τόπο μας» σημείωσε, τονίζοντας πως χάνοντας μόνο λίγο χρόνο, θα κερδίσουν πολύ περισσότερα. Διαβεβαίωσε μάλιστα κλείνοντας πως διαθέτει την πρόθεση και τους συνεργάτες για να το πετύχουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.