Οραμα Αναγεννησης: «Σιγη ιχθυος απο τον Δημαρχο Ιασμου για την επετειο των 200 χρονων»

Αιχμές από την μείζονα αντιπολίτευση

Αιχμές για την «φτωχή», όπως την χαρακτηρίζει, εκδήλωση στον Δήμο Ιάσμου για την επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση αφήνει η παράταξη «Όραμα Αναγέννησης». Οι μομφές της δημοτικής παράταξης στρέφονται στο πρόσωπο του δημάρχου επισημαίνοντας πως ενώ σε όλα τα υπόλοιπα ο δήμαρχος είναι ιδιαίτερα λαλίστατος στη συγκεκριμένη περίπτωση αρκέστηκε σε μια τυπική εκδήλωση χωρίς μάλιστα να παραχωρήσει κάποια δήλωση.

«Μήπως ήθελε να περάσει απαρατήρητος;»

Ολόκληρη η τοποθέτηση του «Οράματος Αναγέννησης» είναι η εξής:

«Ο φετινός εορτασμός της Εθνικής Παλιγγενεσίας των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821 με τη διττή του σημασία, υπήρξε ιδιαίτερα λαμπρός παρά τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας.

Η πρωτεύουσα της χώρας όπως και η Περιφέρεια μαζί με τον απόδημο ελληνισμό, τίμησαν την επέτειο με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων από την Ευρώπη και τον κόσμο.

Σε πολλά μέρη της υφηλίου αναρτήθηκε συμβολικά η ελληνική σημαία. Επίσης, θεσμικοί φορείς (πολιτειακοί, αυτοδιοικητικοί, συλλογικοί) αλλά και παγκόσμιοι ηγέτες με δηλώσεις τους τόνισαν τη σημασία της επετείου και το τι σηματοδοτεί για το σήμερα και το αύριο της χώρας.

Στην Περιφέρεια της Θράκης ανάλογος ήταν και ο εορτασμός από τους αυτοδιοικητικούς. Λαμπρή εξαίρεση ο Δήμος Ιάσμου, ο Δήμος μας, όπου ο πολυπράγμων και κατά τα άλλα λαλίστατος δήμαρχος μας αρκέστηκε σε μια τυπική και “φτωχή” για τον επετειακό της χαρακτήρα εκδήλωση, χωρίς καμία δήλωση στα ΜΜΕ ούτε και ανακοίνωση στο διαδίκτυο το οποίο τροφοδοτεί καθημερινά με σχόλια και προσωπικές αναρτήσεις.

Σιγή ιχθύος!

Μήπως ήθελε να περάσει απαρατήρητος; Γιατί άραγε;».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.