Οραμα Αναγεννησης: «Για το παρτι του Μουμιν προκειται… Και για την παρτη του…»

Δεύτερος γύρος κριτικής για το Φεστιβάλ Ειρήνης

Επανέρχεται στο ζήτημα της διοργάνωσης του Φεστιβάλ Ειρήνης η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, Όραμα Αναγέννησης, αφήνοντας αιχμές για ατασθαλίες.

«Δύο ημέρες πριν το φεστιβάλ κι ακόμη δεν έχει συνεδριάσει κανένα συλλογικό όργανο, ούτε του Δήμου, ούτε της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, ούτε για να εγκρίνει πρόγραμμα, ούτε για να προϋπολογίσει δαπάνες, ούτε για να εγκρίνει δαπάνες για καλλιτεχνικό ή τεχνικό κόστος. Ούτε καν για να πληροφορήσει ποια υγειονομικά μέτρα λήφθηκαν ή έστω πόσα εισιτήρια εκδόθηκαν, για να μην καταντήσει το φεστιβάλ… κορωνοπάρτι. Ακόμη χειρότερα δεν συνεδρίασε καμία συλλογικότητα, ούτε για να αποδεχτεί τις… χορηγίες που ο ίδιος ο δήμαρχος της μειοψηφίας ανακοίνωσε, ευχαριστώντας προσωπικά(!) τις επιχειρήσεις που… αγκάλιασαν το φεστιβάλ» σημειώνει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.

Παράλληλα συμπληρώνει: «Αυτός είναι ο δήμαρχος της μειοψηφίας: ο δήμαρχος των σκοτεινών αναθέσεων και της αδιαφάνειας. Που κινείται μόνο στο σκοτάδι γιατί έτσι έχει μάθει. Να περνούν όλα από το… μαγαζί του Οντέρ και προφανώς από την τσέπη του. Άλλως δεν δικαιολογείται η σιωπή αλλά και η… γαργάρα στην πρόσφατη ανακοίνωσή μας. Κι ας το ονομάζει ο ίδιος βαρύγδουπα «φεστιβάλ Ειρήνης» καθώς πάντα του άρεζαν (τα μεγαλύτερα από το μπόι του)… τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!»

«Για το πάρτι του Μουμίν πρόκειται… Και για την πάρτη του…» τονίζει κλείνοντας το Όραμα Αναγέννησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.