Ομοθυμη στηριξη στον Χρηστο Μετιο απο τη ΝΔ

Στην Κομοτηνή βρέθηκαν Κ. Χατζηδάκης και Στ. Πέτσας, για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη, με τον πρωθυπουργό να επισκέπτεται την Αλεξανδρούπολη

Σε πλήρη ανάπτυξη ήταν ο μηχανισμός της ΝΔ τις τελευταίες ημέρες στην Περιφέρεια ΑΜΘ, με στόχο να στηρίξει με επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο  στην τελευταία «στροφή» πριν τις επαναληπτικές εκλογές της 15ης Οκτωβρίου.

Έτσι μεταξύ άλλων την Πέμπτη στην Κομοτηνή βρέθηκε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος επισκέφτηκε την αγορά της πόλης και μίλησε για το μέλλον της Περιφέρειας.

Παράλληλα την πόλη μας επισκέφτηκε την Παρασκευή ο τέως Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και νυν βουλευτής κ. Πέτσας, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφτηκε την Αλεξανδρούπολη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου περιόδευσε μαζί με τον Περιφερειάρχη.

Μια καλύτερη προοπτική για την ΑΜΘ

Στην επίσκεψη του στην Κομοτηνή, ο κ. Χατζηδάκης επισκέφτηκε την αγορά της πόλης, όπου μίλησε με καταστηματάρχες, αλλά και πολίτες.

Όπως τόνισε, βρέθηκε στην περιοχή για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Μέτιου, με τον οποίο είναι φίλοι από τα χρόνια της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ. Μέχρι τώρα, τόνισε, έχει αποδειχθεί ένας ικανός, αποτελεσματικός και έντιμος Περιφερειάρχης, και αυτή είναι η εκτίμηση της πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος στον πρώτο γύρο.

Στον δεύτερο γύρο των εκλογών, διεκδικεί κάθε ψήφο, και πιστεύει πως του αξίζει μια νέα και ισχυρή εντολή για να συνεχίσει την προσπάθειά του για τις υποδομές, για τα αρδευτικά έργα, τα εγγειοβελτιωτικά έργα, τον αγροτικό τομέα, τη μεταποίηση, και μια καλύτερη προοπτική για την ΑΜΘ. Εξέφρασε δε την βεβαιότητά του πως την Κυριακή, ο κ. Μέτιος θα είναι ο νικητής.

Μια ιστορική ευκαιρία για την ΠΑΜΘ

Πρόσθεσε δε πως προσέχουν την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και πρέπει να την προσέχουν, διπλά και τριπλά, έτσι ώστε να καλυφθεί και το κενό που υπάρχει από αναπτυξιακής πλευράς με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Κρίσιμο σε αυτή την κατεύθυνση είναι το θέμα της αξιοποίησης τόσο του ταμείου ανάκαμψης, όσο και του ΕΣΠΑ, και για να γίνει αυτό, χρειάζονται άνθρωποι επί του πεδίου στην Περιφέρεια, με γνώσεις και δυνατότητες για να τρέξουν αυτά τα πακέτα στήριξης με μεγάλες ταχύτητες.

Αυτό θεωρεί πως είναι το πλεονέκτημα του κ. Χρήστου Μέτιου και της ομάδας του, κάτι που έχουν αποδείξει και την προηγούμενη τετραετία, ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα πως με την εντολή του λαού της ΑΜΘ την επόμενη Κυριακή, αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί.

Άλλωστε πιστεύει πως η Περιφέρεια έχει μια ιστορική ευκαιρία για την Περιφέρεια ΑΜΘ και την Ελλάδα, που πρέπει οπωσδήποτε να αξιοποιήσει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.