Ολα τα θεματα που απασχολουν τη Ροδοπη, επι ταπητος σε συνεδριαση της ΔΕΕΠ

Με το βλέμμα στραμμένο στη ΔΕΘ

Την Τετάρτη 31/08 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση  των μελών ΔΕΕΠ Ν.Ροδόπης. Ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία του Ν. Ροδόπης, όπως το ενεργειακό, ο πληθωρισμός, η εκπαίδευση και αγροτικά θέματα. 

Επιπλέον έγινε ενημέρωση σχετικά με εξαγγελίες του Πρωθυπουργού που θα ανακοινωθούν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.  Συζητήθηκαν τοπικά προβλήματα που έχουν τεθεί στην κεντρική διοίκηση του κόμματος ώστε να προωθηθούν σε κυβερνητικό επίπεδο όπως το φράγμα Ιάσμου, το θέμα της ΣΕΛΜΑΝ, το Πανθρακικό Στάδιο, οι παροχές του φράγματος Ιασίου και οι αναδασμοί στα ανατολικά του Νομού.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κος Γιάννης Τζαμπάζης, ο Αντιπρόεδρος κος Σταύρος Παντελής, ο γραμματέας κος Μπάμπης Παυλίδης, οι πρόεδροι ΔΗΜΤΟ κ.κ.Δάνος Εμμανουηλίδης και Αχμέτ Χαλήλμπαση, οι υπεύθυνοι τομέων δράσης κ.κ.Κωνσταντίνος Νικολαΐδης και Δημήτρης Στεφάνου και τα μέλη κα Άντζελα Δράκου και κος Ιωάννης Τσαβδαρτζής.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και ο πρόεδρος της ΟΝΕΔ Ηνωμένου Βασίλειου κ. Αμούτζας Ιωάννης, ο πρόεδρος της Δ.Α.Π ΝΔΦΚ κ. Νίκος Αργυρός και ο πρόεδρος των φοιτητών Νομικής κ. Κόκκαλης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.