Οκτω νεοι υποψηφιοι δημοτικοι συμβουλοι στο πλευρο του Αντωνη Γραβανη

«Συνεχίζουμε Δυνατά για το Δήμο Κομοτηνής!» το μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου

Άλλους οκτώ υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε η παράταξη «Κομοτηνή Δυνατά». Σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής και επικεφαλής της παράταξης κ. Αντώνης Γραβάνης, επεσήμανε πως πρόκειται για ανθρώπους που «συστρατεύονται μαζί μας στην κοινή προσπάθεια για το μέλλον του Δήμου Κομοτηνής. Γυναίκες, άνδρες, νέοι, έμπειροι, εργαζόμενοι, επιστήμονες, επιχειρηματίες.  Δραστήριοι πολίτες με όραμα και όρεξη για δουλειά. Τους ευχόμαστε θερμά καλή επιτυχία! Συνεχίζουμε Δυνατά για το Δήμο Κομοτηνής!».

Άννα Δρίνη

Η Άννα Δρίνη γεννήθηκε το 1972 και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Η καταγωγή της είναι από το Ν.Σιδηροχώρι και διαμένει στην Αίγειρο.

Στο παρελθόν εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος και επί 12 έτη σε γνωστό λογιστικό γραφείο της Κομοτηνής. Τα τελευταία 9 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης διατηρώντας δικό της κατάστημα, μπουγάτσα- καφετέρια, εντός Κομοτηνής. 

Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός κοριτσιού και αγοριού 16 και 13 ετών αντίστοιχα. Λόγω των παιδιών εδώ και 13 χρόνια συμμετέχει στα κοινά ως Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων που φοιτούσαν. Αυτή την στιγμή είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής.

 Έχει λάβει μέρος σε φιλανθρωπικές δράσεις και εράνους στην περιοχή, οργανώνοντας και συγκεντρώνοντας χρήματα ή υλικό όπου χρειάζονταν. 

Γιασάρ  Χασάν

Ο Γιασάρ  Χασάν γεννήθηκε το 1981 στην Κομοτηνή και κατάγεται από τον Οικισμό Ηφαίστου. 

Ολοκλήρωσε  τη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση του στην Αθήνα και συνέχισε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου και αποφοίτησε.

Το 2013 ξεκίνησε ως ειδικευόμενος Ιατρός της Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής  

Το 2018 συνέχισε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου και έλαβε το 2021 τον τίτλο του Γενικού Χειρουργού.

Είναι Κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) “Αγγειακές προσπελάσεις σε Ασθενείς με Νεφρική Ανεπάρκεια  Τελικού Σταδίου”  από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης του τμήματος Ιατρικής.

Έλαβε την Πιστοποιημένη  Μετεκπαίδευση  στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική του Εκπαιδευτικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Είναι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας. 

Το 2021 ξεκίνησε να εργάζεται  στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Από το 2022 έως και σήμερα  εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής ως Γενικός Χειρουργός στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Είναι παντρεμένος με τη  Νεβάλ κι έχουν τρία παιδιά.

Ελευθερία Ασμανίδου

Η Ελευθερία Ασμανίδου ζει στην Κομοτηνή.

Είναι απόφοιτος του Μαθηματικού του Α.Π.Θ και συνέχισε ολοκληρώνοντας τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Μπρίστολ της Αγγλίας.

Στο παρελθόν εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα και στη συνέχεια ως στέλεχος σε τράπεζα επί πέντε έτη.

Από το 2001 υπηρετεί το δικαστικό κλάδο, αρχικά ως γραμματέας στο Εφετείο Θράκης, και τα τελευταία χρόνια ως Προϊσταμένη Τμήματος.

Είναι μητέρα τριών παιδιών.

Ιωάννης Βεζυργιαννίδης

Ο Ιωάννης Βεζυργιαννίδης γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στην Κομοτηνή.

Είναι γιος του Μιχάλη και της Βασιλικής και αδερφή του είναι η Αθηνά Βεζυργιαννίδου.

Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό  Λύκειο Κομοτηνής.

Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και σήμερα φοιτεί στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Διατηρεί Τεχνικό Γραφείο και δραστηριοποιείται στην μελέτη, εμπορία και εγκατάσταση  ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σε ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Είναι μέλος του Κεντρικής Αντιπροσωπείας Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.) και έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Περιφερειακού Τμήματος Θράκης, εκλεγμένο μέλος Επιστημονικής Επιτροπής Μηχανολόγων Μηχανικών Ελλάδας, Πρόεδρος της Μόνιμης επιτροπής παρακολούθησης εθνικών και δισθενών προγραμμάτων του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης, τακτικό μέλος του Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής Αναπτυξιακού Νόμου και ενισχύσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τακτικό μέλος του Τεχνικού Συμβουλίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κομοτηνής, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Ροδόπης και μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Επιπλέον είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και διετέλεσε, Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κομοτηνής και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ροδόπης (πρώην . ΝΟ.ΔΕ.).

Νετζάτ Αμέτ Μεμέτ

Ο Νετζάτ Αμέτ Μεμέτ γεννήθηκε το 1971 και ζει στην Κομοτηνή.

Από το 1998 ασχολείται με τη δημοσιογραφία. Είναι διευθυντής τοπικού δημοσιογραφικού ραδιοσταθμού,  αρθρογράφος σε εφημερίδες τοπικές και ευρωπαϊκές και  ανταποκριτής ξένου τύπου.

Επιπλέον απασχολείται ως αντιπρόσωπος ιατρικών μηχανημάτων.

Είναι απόφοιτος Μέσων και Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων Αnadolu Universıty Eskişehir και κάτοχος διεθνούς κάρτας δημοσιογραφίας.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος Διοικητικών Συμβουλίων σε διάφορους συλλόγους της πόλης και είναι ευαισθητοποιημένος και ενεργός σε θέματα φιλανθρωπίας.

Είναι παντρεμένος κι έχει δυο κόρες.

Νίκος Χατζηθεοδώρου

Ο Νίκος Χατζηθεοδώρου γεννήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας από γονείς μετανάστες και  επέστρεψε στην Κομοτηνή σε παιδική ηλικία, όπου κατοικεί έως και σήμερα. 

Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Κομοτηνής και αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, συνέχισε στη Σόφια της Βουλγαρίας, από όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του κι έλαβε πτυχίο από το τμήμα Κοινωνιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής από το κρατικό πανεπιστήμιο ST. KLIMENT OHRIDSKI. 

Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Ευρυγένη, κόρη του αείμνηστου καθηγητή, ευρωβουλευτή και συνιδρυτή της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, τον Γιάννη και την Δημήτρια. 

Δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, αδιάλειπτα τα τελευταία 25 χρόνια και πρόσφατα ξεκίνησε παράλληλη δραστηριότητα στον τομέα των υγρών καυσίμων. 

Η καθημερινή του επαφή επί σειρά ετών με  τους κάτοικους της πόλης τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο του καλλιέργησε τη γνώση και την ενσυναίσθηση για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας στην καθημερινότητά μας αλλά και τις ιδέες που θα συνεισφέρουν στην επίλυση αυτών. 

Νιχάτ Χουσεΐν

Ο Νιχάτ Χουσεΐν γεννήθηκε το 1987  στην Κομοτηνή, όπου εργάζεται και κατοικεί μόνιμα.

Είναι παντρεμένος με την τεχνολόγο ιατρικών εργαστηρίων Χασάν Γκιζέμ, η οποία εργάζεται στο Μοριακό Τμήμα του Γ.Ν. Κομοτηνής, και έχουν ένα γιο.

Από το 2010 έως και σήμερα διατηρεί καφενείο στην Κομοτηνή.

Είναι μέλος του Επαγγελματικού  και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2017.

Το 2020 εκλέχθηκε στη Διοίκηση του Σωματείου Καφεποτοπωλών Κομοτηνής και Περιφέρειας.

Επιπλέον, από το 2020 έως και σήμερα είναι στη Διοίκηση του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής.

Το 2019 ήταν υποψήφιος με τη παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής», με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη.

Χασάν Αρήφ

O Χασάν Αρήφ γεννήθηκε το 1960 στην Κομοτηνή.

Επαγγελματικά απασχολείται ως εκδοροσφαγέας στα Δημοτικά Σφαγεία Κομοτηνής.

Διατελεί Πρόεδρος στο Σωματείο «Άρτεμις» εδώ και πολλά χρόνια.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Είναι παντρεμένος κι έχεις τρία παιδιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.