Οι πρωτοι δεκα νεοι υποψηφιοι συμβουλοι της παραταξης «ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ»

Συμπολίτες και συμπολίτισσές μας που «συστρατεύονται» με τον Αντώνη Γραβάνη στην «μάχη» για τον Δήμο Κομοτηνής – Ανάμεσά τους και μία «μεταγραφή»

Τους δέκα νέους υποψηφίους της ανακοίνωσε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, 10 Απριλίου, η παράταξη «ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ» του υποψηφίου δημάρχου Κομοτηνής κ. Αντώνη Γραβάνη.

Δέκα νέοι υποψήφιοι, τρεις γυναίκες και επτά άνδρες, που όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση, «συστρατεύονται μαζί μας στην κοινή προσπάθεια για το μέλλον του Δήμου μας».

Ανάμεσα στους υποψηφίους και τις υποψήφιες συναντάμε, μεταξύ άλλων τον γνωστό δικηγόρο κ.Άγγελο Νεστορίδη, καθώς και τον πρώην Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ.Μαρίνο Κωσταντίνιδη, ενώ η «έκπληξη» αφορά στο πρόσωπο του κ.Αγησίλαου Βεσεξίδη, δασκάλου πολεμικών τεχνών που αποτελεί και «μεταγραφή» από την διοικούσα παράταξη του Δήμου Κομοτηνής «Κοινωνία Πολιτών» με την οποία και εκλέχτηκε στην τοπική κοινότητα της Κομοτηνής, το 2014 και έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Ανάμεσα στους υποψηφίους βλέπουμε επίσης τον κ.Βλαδίμηρο Τζεϊρανίδη, πρόεδρο των εργαζομένων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας Θράκης και ένας εκ των νεότερων ηλικιακά υποψηφίων της πρώτης αυτής ομάδας, στην οποία ανήκει και η κ.Ηλιάνα Καλεντερίδου, υποψήφια Διδάκτορας στο Οικονομικό Τμήμα του ΔΠΘ και γνωστή επιχειρηματίας της πόλης μας, καθώς διατηρεί την Σχολή Ζωγραφικής «Καλλιτεχνία».

Τον τομέα της δικαιοσύνης υπηρετεί για περισσότερα από 26 χρόνια και ο κ.Γιάννης Ίτσας, ο οποίος οραματίστηκε και ίδρυσε την Ποδοσφαιρική Ομάδα του Δικηγορικού  Συλλόγου Ροδόπης της οποίας διατελεί πρόεδρος έως και σήμερα, ενώ εμπειρία σε αντίστοιχη θέση ευθύνης έχει και ο οικονομολόγος κ.Δημήτρης Δράκος, νυν Προϊστάμενος του Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θράκης.

Στο πλευρό της παράταξης «ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ» και ο κ.Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, εργοφυσιολόγος – σύμβουλος διατροφής και άσκησης, ο οποίος στο παρελθόν διατέλεσε και τομεάρχης αθλητισμού της ΝΔ στη Ροδόπη, ενώ την δεκάδα συμπληρώνουν η κ.Ματίνα Μαυραντώνη, μοριακή βιολόγος στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο Κομοτηνής από το 2001 και συντονίστρια του συμβουλίου Διαχείρισης Ποιότητας του νοσοκομείου και η κ.Ξένια Κυριαζίδου, Διευθύντρια Παραγωγής σε βιομηχανία της περιοχής μας και ιδιαίτερα γνωστή από την πλούσια δραστηριοποίησή της ως αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής.

Αναλυτικά τα βιογραφικά των υποψηφίων που έδωσε στην δημοσιότητα η παράταξη «ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ» έχει ως εξής:

Άγγελος Νεστορίδης

Ο Άγγελος Νεστορίδης ζει στην Κομοτηνή. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών και αντιπρόσωπος αυτών στη Σύγκλητο και στο Πρυτανικό Συμβούλιο.

Είναι Δικηγόρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης από το 1995 και προήχθη σε Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω το έτος 2007. Ασχολήθηκε με τη διδασκαλία της Ποινικής Δικονομίας στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής ως  Ωρομίσθιος Καθηγητής και διατελεί ως εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης από το 2014 έως και σήμερα.

Αγησίλαος Βεσεξίδης

Ο Αγησίλαος Βεσεξίδης είναι 34 ετών. Ζει στην Καρυδιά.

Διετέλεσε 5 χρόνια τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Κομοτηνής και ασχολείται ενεργά με την διοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με πολλούς συλλόγους και φορείς.

Ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες ως επικεφαλής της Άπω Ανατολής στην Ελλάδα. Είναι κάτοχος 6 παγκοσμίων ρεκόρ Guinness.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και πρόεδρος και ιδρυτής του Πανθρακικού Συλλόγου Ταχυδρομικών Περιστεριών.

Βλαδίμηρος Τζεϊρανίδης

Ο Βλαδίμηρος Τζεϊρανίδης είναι 34 ετών. Ζει στην Κομοτηνή και είναι πτυχιούχος Β. Νοσηλευτικής και διασώστης σε πλήρωμα ασθενοφόρου. Εργάζεται, ως  δημόσιος υπάλληλος στο Κέντρο Υγείας Κομοτηνής.

Είναι πρόεδρος των εργαζομένων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας Θράκης, και εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην ΠΦΥ, όπου και διατελεί χρέη υπευθύνου δημοσίων σχέσεων.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ροδόπης “Η Τραπεζούντα”.

Γιάννης Ίτσας

Ο Γιάννης Ίτσας ζει στην Κομοτηνή και είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης και εδώ και 26 χρόνια αφοσιωμένος στην ενεργή και μάχιμη δικηγορία.

Επί σειρά ετών συμμετείχε στα αθλητικά δρώμενα του Νομού, κυρίως στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι πρόεδρος και ιδρυτής της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης επί 25 έτη. Επιπλέον, είναι μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής.

Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά

Δημήτρης Δράκος

Ο Δημήτρης Δράκος είναι 53 ετών και είναι οικονομολόγος.

Είναι πτυχιούχος Στατιστικής πληροφορικής και Οικονομικών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην «Τοπική & Περιφερειακή Ανάπτυξη & Αυτοδιοίκηση»

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου- Περιφερειακού Τμήματος Θράκης, όπου τώρα είναι εκλεγμένος Οικονομικός Επόπτης.

Επιπλέον,  είναι Προϊστάμενος Τμήματος οικονομικών υπηρεσιών στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όπου έχει διατελέσει για πολλά χρόνια ως Διευθυντής.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ηλιάνα Καλεντερίδου

Η Ηλιάνα Καλεντερίδου ζει στην Κομοτηνή.

Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Τμήμα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και στο Πανεπιστήμιο του Leeds, και είναι υποψήφια Διδάκτορας στο Οικονομικό Τμήμα του ΔΠΘ.

Έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές διοργανώσεις εδώ και στο Leeds και από το 2016 έχει ιδρύσει την Σχολή Ζωγραφικής «Καλλιτεχνία».

Κωνσταντίνος Νικολαΐδης

Ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης ζει στην Κομοτηνή και είναι Εργοφυσιολόγος – Σύμβουλος διατροφής και άσκησης.

Είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ Κομοτηνής, κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διατροφή από το πανεπιστήμιο John Moors  του Liverpool και διδακτορικού από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Διετέλεσε τομεάρχης αθλητισμού της ΝΔ για τον Νομό Ροδόπης.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Μαρίνος Κωνσταντινίδης

Ο Μαρίνος Κωνσταντινίδης είναι 60 ετών. Είναι εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακές σπουδές και πτυχίο Νομικής Σχολής. 

Έχει διατελέσει Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης επί πολλά έτη. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον συνδικαλιστικό χώρο τον εκπαιδευτικών. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας και αντιπρόσωπος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και πρόεδρος υπηρεσιακών συμβουλίων.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Ματίνα Μαυραντώνη

Η Ματίνα Μαυραντώνη ζει στην Κομοτηνή και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Εργάζεται στο νοσοκομείο Κομοτηνής, ως μοριακή βιολόγος από το 2001. Επιπλέον, είναι συντονίστρια του συμβουλίου Διαχείρισης Ποιότητας του νοσοκομείου.

Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Εργαζομένων του νοσοκομείου και του Επιστημονικού Συμβουλίου Νοσοκομείου.

Ξένια Κυριαζίδου

Η Ξένια Κυριαζίδου ζει στην Κομοτηνή και είναι Διευθύντρια Παραγωγής  σε μεγάλη  βιομηχανία της περιοχής.

Είναι απόφοιτος Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών σπουδών. Εδώ και πολλά χρόνια είναι Αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής. 

Έχει δύο κόρες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.