«Οι πολιτικες εξελιξεις και οι Θεσεις του ΚΚΕ»

Εκδήλωση συζήτηση από την ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ την Παρασκευή - Με προσκεκλημένο ομιλητή, το μέλος τη ΚΕ του κόμματος, Ζήση Λυμπερίδη

Πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ κ. Ζήση Λυμπερίδη διοργανώνει την Παρασκευή 5 Μαΐου η ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ. Η εκδήλωση που θα συνοδευτεί από συζήτηση θα γίνει στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης στις 19.30. 

Γνωστοποιώντας την εκδήλωση η ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: 

«Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, άνεργου , συνταξιούχοι, νέες και νέοι του νομού μας. Η συμφωνία που έκανε η κυβέρνηση με το κουαρτέτο συνιστά νέα επίθεση στο λαϊκό εισόδημα, νέες μεγάλες περικοπές στις συντάξεις και στα επιδόματα, νέα διαρθρωτικά μέτρα υπέρ των μονοπωλίων, όπως είναι η ουσιαστική κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και η επέκταση των ιδιωτικοποιήσεων.              
 
Αποτελεί πρόκληση η κυβέρνηση να εμφανίζει τα νέα μέτρα ως «εξιτήριο» από τα μνημόνια και την κρίση, ενώ στην πραγματικότητα αποτελούν «πιστοποιητικό θανάτου» για τα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα. Τα λεγόμενα «αντίμετρα» όχι μόνο δεν αντισταθμίζουν στο ελάχιστο τις νέες μεγάλες απώλειες για τα λαϊκά στρώματα, την επιδείνωση της «ακραίας φτώχειας», αλλά σε ένα μεγάλο μέρος είναι μέτρα στήριξης του κεφαλαίου, όπως για παράδειγμα η μείωση της φορολογίας των ομίλων. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση βάζει πλάτη στα σχέδια των ιμπεριαλιστικών Ενώσεων για λογαριασμό του εγχώριου κεφαλαίου, εμπλέκοντας τη χώρα  στις αντιθέσεις τους που οδηγούν τους λαούς να γίνουν τροφή στα κανόνια τους.
 
Για τις παραπάνω εξελίξεις αλλά και γενικότερα, για τις πολιτικές εξελίξεις τις εσωτερικές και τις διεθνείς συνολικά   σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην εκδήλωση –συζήτηση που διοργανώνει η Τ. Ε Ροδόπης του ΚΚΕ την Παρασκευή 05-05-2017 στις 7.30μ.μ στην αίθουσα του Επαγγελματοβιοτεχνικού Επιμελητηρίου στη οδό Καβείρων 12 με κεντρικό ομιλητή το Ζήση Λυμπερίδη μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.