Οι καιρικες συνθηκες θα καθορισουν ποτε θα ξεκινησει η κατασκευη της νεας γεφυρας Κοσμιου

Το έργο έχει ανάδοχο, και θα ξεκινήσει όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες

Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την απόφαση Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων σε τμήμα της επαρχιακής οδού Κομοτηνής – Κοσμίου αρμοδιότητας της Π.Ε. Ροδόπης, οι οποίες αφορούν, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη, μόνο ένα τμήμα της κατασκευής, ένα τεχνικό κοντά στη γέφυρα Κοσμίου, που απαιτείται να προηγηθεί της κατασκευής της, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή ροή των υδάτων.

Το έργο για την γέφυρα έχει δημοπρατηθεί και έχει πλέον ανάδοχο, ο οποίος θα ξεκινήσει τις εργασίες, σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας, όποτε είναι κατάλληλες οι καιρικές συνθήκες για να κυλήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα η κατασκευή.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης εκκρεμεί ακόμα ο τρόπος με τον οποίο θα κινούνται οι πολίτες στο δρόμο Κομοτηνής Μαρώνειας, κατά την διάρκεια των εργασιών για την κατασκευή της γέφυρας.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως αφού μπαίνουμε στην χειμερινή περίοδο, που θα σημάνει και μεγαλύτερη ροή υδάτων, είναι πολύ πιθανό οι εργασίες να ξεκινήσουν την άνοιξη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.