Οι εκπροσωποι του Δημου Κομοτηνης στην ΠΕΔ ΑΜΘ

Εφτά από την συμπολίτευση και πέντε από την αντιπολίτευση, με μίνι έκπληξη την εκλογή του Γιάννη Λεβέντη της Λαϊκής Συσπείρωσης

Τους 12 εκπροσώπους τους στην Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) ΑΜΘ επέλεξαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής στην συνεδρίαση της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου.

Οι 12 αυτοί εκπρόσωποι, μαζί με τον Δήμαρχο, θα συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί, όπως ορίζει ο νόμος, μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, πιθανότατα το σαββατοκύριακο πριν την λήξη της προθεσμίας.

Η πλειοψηφία εκλέγει 7 συμβούλους, με τους Ισμαήλ Λεβέντ, Αθανάσιο Λάπατα, Γεώργιο Λαζαρίδη, Θέμη Τζενετίδη, Κίμωνα Λεχούδη, Μεσούτ και Στράτο Τσακιρίδη να προτείνονται από το Δήμαρχο και να εκλέγονται.

Η αντιπολίτευση εκλέγει συνολικά 5 Συμβούλους, με την μείζονα αντιπολίτευση να εκλέγει τον κ. Ανέστη Βαφειάδη, τον κ. Αντώνη Γραβάνη, τον κ. Γιώργο Θεοχαρίδη και τον κ. Κώστα Μάινα, ενώ με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο εκλέχτηκε ο κ. Γιάννης Λεβέντης από τη Λαϊκή Συσπείρωση, μιας και έλαβε και επιπλέον ψήφο που του επέτρεψε να καταλάβει την τελευταία διαθέσιμη θέση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.