«Οχι στον εφιαλτη της εξορυξης χρυσου»

Ενόψει της έκδοσης απόφασης στην αίτηση ενώπιον του ΣτΕ της «Μεταλλευτική Θράκης» - Για αγώνες με όλα τα μέσα δεσμεύεται ο Ντ. Χαριτόπουλος

Την πληροφορία πως η εταιρία «Μεταλλευτική Θράκης Ερευνών και Εκμετάλλευσης» κατέθεσε αίτηση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία ζητάει την ακύρωση της απόφασης του συντονιστή της αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης με την οποία απερρίφθη  το αίτημα της για την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων  του έργου “Ερευνητικό Πρόγραμμα  στον κεντρικό τομέα του Δημοσίου Μεταλλευτικού χώρου Ε5 Περιφέρειας Ροδόπης” και αναμένεται η έκδοση απόφασης επιβεβαίωσε σε γραπτή του δήλωση ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος καταθέτοντας την ανησυχία και τον προβληματισμό του αλλά και της «Επανεκκίνησης στο Δήμο Μαρωνείας Σαπών» .
 
«Η παράταξη μας δηλώνει ρητά και προς κάθε κατεύθυνση  ότι η δέσμευση  μας στο προεκλογικό  πρόγραμμα μας  κάθετης διαφωνίας  στην εξόρυξη χρυσού  είναι σταθερή και διαχρονική.

Δεν  διαπραγματευόμαστε  τίποτα. Ισχύει για εμάς, που θα διοικήσουμε το Δήμο Μαρωνείας – Σαπών από την 1η Σεπτεμβρίου  η ομόφωνη αρνητική  απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του» υπογραμμίζει ο κ. Χαριτόπουλος στη δήλωσή του για να συμπληρώσει πως «μας περιμένουν αγώνες υπεράσπισης της αειφορίας  του τόπου μας, υπέρ της βιώσιμης ανάπτυξης.
Και θα τους δώσουμε με όλα τα μέσα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.