«Οχι στο αισχος των αγροτοδικειων» λεει η Τ.Ε Ροδοπης του ΚΚΕ

Για προσπάθεια τρομοκράτησης ώστε να καμφθούν οι αντιδράσεις των αγροτών κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την προσπάθεια τρομοκράτησης των αγροτών για να καμφθεί το αγωνιστικό τους φρόνημα εξέδωσε η Τοπική Επιτροπή Ροδόπης του ΚΚΕ με αφορμή τα «ραβασάκια» που έφτασαν τις τελευταίες μέρες στα χέρια των αγροτών για τις κινητοποιήσεις του χειμώνα.
 
Η Τοπική τονίζει στην ανακοίνωσή της πως «δεν μας εκπλήσσει η αντιμετώπισή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ των αγροτικών κινητοποιήσεων με αυτό τον τρόπο, μιας και την ίδια αντιαγροτική πολιτική με τις προηγούμενες κυβερνήσεις εφαρμόζουν, άρα θα χρησιμοποιήσουν και τα ίδια αυταρχικά μέτρα για να τρομοκρατήσουν και να κάμψουν τις αντιδράσεις των αγροτών».
 
«Όμως ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι με τα αγροτοδικεία θα κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα των αγροτών», τονίζει η Τ.Ε. Ροδόπης του ΚΚΕ, υπενθυμίζοντας πως το 2013 ο σημερινός πρωθυπουργός και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επισκέφτηκαν πολλά μπλόκα, καταδίκαζαν τα αγροτοδικεία, θέλοντας να μαζέψουν ψήφους.
 
«Τώρα όμως που συγκυβερνούν αφήνουν άθικτο το αυταρχικό νομοθετικό οπλοστάσιο, και το χρησιμοποιούν», σύμφωνα με την Τοπική Επιτροπή, που ζητά «να σταματήσει άμεσα με πολιτική απόφαση της Βουλής το αίσχος των αγροτοδικείων, μιας και η συνδικαλιστική οργάνωση και δράση είναι δικαίωμά που έχει κατακτηθεί με αγώνες, και κανείς δεν μπορεί το πάρει πίσω». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.