«Οχι» απο τον Ιλχαν στο ασφαλιστικο ενωπιον των φορεων της Ροδοπης

Απόντες από τη συνάντηση οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Την αντίθεσή του στις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα και τη δέσμευσή του να καταψηφίσει το νομοσχέδιο, όταν φτάσει στη βουλή, επανέλαβε το περασμένο Σάββατο, ενώπιον των εκπροσώπων των τοπικών φορέων, ο βουλευτής Ροδόπης με το Ποτάμι, κ. Ιλχάν Αχμέτ. Στη συνάντηση, που έλαβε χώρα στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, είχαν προσκληθεί από τους φορείς και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κ.κ. Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, οι οποίοι δεν παρέστησαν όμως γιατί βρίσκονταν στην Αθήνα. 
 
Από την πλευρά του ο κ. Ιλχάν είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις θέσεις του σχετικά με το ασφαλιστικό και να ανταλλάξει απόψεις με τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων, αναλαμβάνοντας μάλιστα τη δέσμευση να μεταφέρει τις προτάσεις τους στην ηγεσία του Ποταμιού και να μεσολαβήσει, ώστε κατά την εισαγωγή του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό στη βουλή να παραβρεθούν εκπρόσωποι της περιοχής μας στη διαδικασία ακρόασης των φορέων. Πέρα από το ασφαλιστικό αυτό καθεαυτό, τη συζήτηση απασχόλησαν και θέματα με τοπικό ενδιαφέρον, ενώ δηλώθηκε η πρόθεση να κωδικοποιηθούν κάποιες προτάσεις που συνδέονται με τη Θράκη και αν καταστεί εφικτό να κατατεθούν από τους τοπικούς φορείς στις επαφές, που θα έχουν στην Αθήνα.
 
«Πάντα στη Θράκη οι φορείς έκαναν καλή δουλειά», παρατήρησε στη σχετική δήλωσή του ο κ. Ιλχάν, επισημαίνοντας ότι «και σε αυτήν την μάχη, που δίνει τώρα η ελληνική κοινωνία γι’ αυτό το νομοσχέδιο, οι απόψεις τους είναι τεκμηριωμένες, επιστημονικές, ρεαλιστικές, είναι πέρα από κόμματα και ελπίζω η κυβέρνηση να τις λάβει σοβαρά υπόψιν». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.