Ο Ξανθιωτης Γιωργος Λυπηριδης νεος αν. γραμματεας Οργανωτικου της ΝΔ για τη Βορεια Ελλαδα

Για πρώτη φορά ορίζεται Αναπληρωτής Γραμματέας από τη Θράκη

Ο Ξανθιώτης πολιτικός μηχανικός Γιώργος Λυπηρίδης τοποθετήθηκε με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην θέση του νέου αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Βορείου Ελλάδας της ΝΔ.

Ειδικότερα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη τοποθετούνται Αναπληρωτές Γραμματείς στη Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος οι κάτωθι:

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Βορείου Ελλάδας ο κ. Λυπηρίδης Γεώργιος (για τις οργανώσεις Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, πλην του Νομού Θεσσαλονίκης, όπου την εποπτεία των οργανώσεων την έχει ο Γραμματέας Οργανωτικού Στυλιανός Κονταδάκης).

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Περιφέρειας Ηπείρου ο κ. Καραγιάννης Χρήστος».

Ο ίδιος δέχθηκε πλειάδα ευχών, μεταξύ των οποίων και από τη ΔΕΕΠ του κόμματος στην Ξάνθη, η οποία σε ανακοίνωσή της σημείωσε πως «αποτελεί σημαντικό και ιδιαίτερο γεγονός ότι για πρώτη φορά ορίζεται από τη Θράκη και την Ξάνθη Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας  κατ’ εντολή του ιδίου του Πρωθυπουργού».

Ο ίδιος ο Γιώργος Λυπηρίδης σε ανάρτησή του μετά την ανακοίνωση του κόμματος υπογράμμισε πως πρόκειται για την πρώτη φορά που την θέση αναλαμβάνει Θρακιώτης.

Η ανάρτησή του έχει ως εξής:

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.