Ο βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημητρης Χαριτου υποδεχτηκε τον Αλεξη Τσιπρα στη Ροδοπη

«Μόνο μια προοδευτική δημοκρατική διακυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δώσει ελπίδα και προοπτική στο λαό και ο Αλέξης Τσίπρας ενσαρκώνει αυτή την ελπίδα»

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου υποδέχτηκε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα στην περιοδεία του στη Ροδόπη την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου. Στον Ίασμο έγιναν δεκτοί σε θερμό κλίμα από τον συγκεντρωμένο κόσμο, που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ουσιαστική συζήτηση έγινε σε κεντρικό καφέ της Κομοτηνής με νέους επιστήμονες, που ζήτησαν αλλαγή πολιτικής με τον ΣΥΡΙΖΑ σε μία προοδευτική διακυβέρνηση προκειμένου οι νέοι να μπορούν να ζήσουν, να εργαστούν και να ελπίζουν στον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.

Στη συγκέντρωση που έγινε το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής ο βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου καλωσόρισε στην περιοχή τον πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα χαιρετίζοντας το ουσιαστικό ενδιαφέρον του για την ευρύτερη περιοχή της Θράκης. 

Στον χαιρετισμό του ο βουλευτής Ροδόπης, αφού καλωσόρισε όλους τους παριστάμενους στη συγκέντρωση, ανέφερε: «Αγαπητέ Πρόεδρε σε καλωσορίζω στην Κομοτηνή, στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, μιας Περιφέρειας όπου αφήσαμε θετικό αποτύπωμα την περίοδο της διακυβέρνησής μας και είναι ανάγκη να επικαιροποιήσουμε την πρότασή μας  για βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη για όλους που θα αξιοποιεί τα πιο ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, όπως τη διασυνοριακότητα και την πολυπολιτισμικότητα».

Στην συνέχεια του χαιρετισμού του ο βουλευτής απευθυνόμενος στον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα τόνισε: «H αίθουσα του Μεγάρου είναι γουρλίδικη καθώς είχες μιλήσει από το ίδιο βήμα λίγο πριν τις εκλογές του 2015 και αμέσως μετά ο λαός έδωσε τα ηνία της διακυβέρνησης στο ΣΥΡΙΖΑ και σε εσένα την ευθύνη του πρωθυπουργού. Και όπως πορεύεται ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος βυθίζει σε απόγνωση και ανασφάλεια την ελληνική κοινωνία και οδηγεί τη χώρα ξανά στα βράχια, είναι βέβαιο ότι πολύ σύντομα θα ξανακληθούμε και θα ξανακληθείς να αναλάβεις την ευθύνη διακυβέρνησης αυτού του τόπου.

Ο τόπος, ο λαός μας, η νέα γενιά, έχουν ανάγκη από ελπίδα, όραμα, εφαρμόσιμες λύσεις και προοπτική, που μόνο μια προοδευτική δημοκρατική διακυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να το πετύχει, και εσύ αγαπητέ Πρόεδρε ενσαρκώνεις αυτή την ελπίδα. Αυτή τη στιγμή ο τόπος μας έχει ανάγκη να γυρίσουμε σελίδα, να κάνουμε μια νέα αρχή με την κοινωνία στο προσκήνιο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.