«Ο τουρισμος δεν υποστηριζεται με υβρεις και μιζερες μικροπολιτικες»

Η απάντηση του Μ. Αμοιρίδη στις κατηγορίες Καραλίδη

Με γραπτό μήνυμα επέλεξε να απαντήσει ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης τουρισμού στα όσα του καταλόγισε κατά τη διάρκεια του περιφερειακό συμβουλίου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φώτης Καραλίδης με αφορμή το πρόγραμμα τουριστικών δράσεων της περιφέρειας ΑΜ-Θ για το 2016.
 
«Ο Περιφερειάρχης έχει θέσει ένα στόχο: Ο τουρισμός στο επίκεντρο των στρατηγικών μας στοχεύσεων» παρατηρεί αρχικά ο κ. Αμοιρίδης για να υπογραμμίσει ότι «είναι πασιφανές ότι το 2015 το πετύχαμε και συνεχίζουμε. Είναι κοινή διαπίστωση στην κοινωνία όλης της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, ότι το 2015 σε όλη την παράκτια ζώνη μας, στη Θάσο και τη Σαμοθράκη, σημειώθηκε το αδιαχώρητο στον τουριστικό τομέα. Είναι κοινή διαπίστωση των επαγγελματιών, των ξενοδόχων, όλων. Οι τουρίστες σχημάτιζαν πολύωρες ουρές αναμονής χιλιομέτρων στους συνοριακούς σταθμούς για να εισέλθουν στην περιοχή μας. Μέσα από μία καθαρή στόχευση που είχαμε όλη τη χρονιά, είδαμε τα αποτελέσματα. Δυστυχώς, όμως, η επιτυχία αυτή της κοινωνίας έφερε σε κάποιους θλίψη, θυμό και μίζερη προσέγγιση».
 
Στρέφοντας τα βέλη του προς τα πεπραγμένα της προηγούμενης περιφερειακής αρχής ο κ. Αμοιρίδης σημειώνει ότι «οι αποτυχημένοι της προηγούμενης 4ετίας προσπαθούν να συγκαλύψουν την ανεπάρκεια τους και τη ζημιά που προκάλεσαν στην κοινωνία της περιφέρειας μας. Μας έκαναν τελευταίους στην Ελλάδα και από τους τελευταίους στην Ευρώπη και έχουν ονόματα Καραλίδης και οι περί αυτόν» και επικεντρώνοντας την κριτική του στο πρόσωπο του κ. Καραλίδη υπογραμμίζει πως «ο δήθεν αντιπολιτευόμενος, που την πολιτική ανεπάρκειά του προσπαθεί να καλύψει με ύβρεις πεζοδρομίου όπως ‘’νταβατζής’’, αυτοπροσδιορίζει την ποιότητα και τον πολιτικό του λόγο. Το άσπρο μαύρο δε γίνεται, όση μαύρη λάσπη κι αν χρησιμοποιήσετε εσείς και το πολιτικό σας φερέφωνο κ. Καραλίδη».
 
«Εμείς είμαστε εδώ για να δουλέψουμε. Εσείς ως αντιπολίτευση, ψάχνετε για ρόλους και ο ανασφαλής επικεφαλής της υπονομεύει τον τουρισμό στην Περιφέρεια» καταλήγει η ανακοίνωση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη τουρισμού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.