Ο Στεργιος Ηλιοπουλος υποψηφιος Περιφερειαρχης ΑΜ-Θ

Με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Ο Δραμινός αυτοδιοικητικός Στέργιος Ηλιόπουλος θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ  με την παράταξη που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Αυτό ανακοίνωσε με ανάρτηση του ο Δημήτρης Καρβούνης, υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ για όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

.Όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτησή του «αυτή είναι η πρόταση που προέκρινε η Πολιτική Γραμματεία και στηρίζει και η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΑΜΘ».

«Στέργιο, καλό αγώνα και καλή επιτυχία!!! Για το καλό της Δράμας και όλης της Περιφέρειας» καταλήγει ο ίδιος.

Σε ανάρτησή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ.Στέργιος Ηλιόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα, κάνοντας γνωστό πως η προσπάθειά του θα γίνει υπό την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» με την οποία είχε διεκδικήσει την διοίκηση της ΠΑΜ-Θ στις εκλογές του 2019 ο κ.Κώστας Κατσιμίγας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Ηλιόπουλου έχει ως εξής:

Πριν από λίγες ημέρες, ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Κώστας Κατσιμίγας, επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική πρωτοβουλία», δήλωσε ότι ο κύκλος της παράταξης κλείνει στις 31-12-2023.

Συμφωνώ σε πάρα πολλά με τον Κώστα, αλλά σ’ αυτό θα διαφωνήσω: αυτό που εκπροσωπεί η παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» δεν μπορεί να κλείσει τον κύκλο του.

Το όραμα της προόδου με μέσον την ανάπτυξη και σκοπό να ωφεληθούν οι πολλοί χωρίς όμως να καταστρέψουμε το περιβάλλον, εξακολουθεί να είναι το ζητούμενο.

Με τον ίδιο σκοπό, η παράταξη θα συνεχίσει να συμμετέχει και να διεκδικεί τα δίκαια των πολλών.

Έχω την τιμή, να ανακοινώσω ότι στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Περιφερειακές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να με τιμήσει με την στήριξή του ως επικεφαλής της παράταξης στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη.

Ταυτόχρονα, αναλαμβάνω το δύσκολο έργο της ολοκλήρωσης της εκλογικής διαδικασίας ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή αντιπροσώπευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά κυρίως το βαρύ φορτίο της εκπροσώπησης των πολιτών για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Όμως ούτε θέλω, ούτε μπορώ να πετύχω κάτι μόνος μου. Η υποστήριξη της παράταξης στις κάλπες είναι αναγκαία προϋπόθεση για να πετύχουμε.

Τα τελευταία 10 χρόνια έχω αφιερώσει την πολιτική μου δραστηριότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Συνηθισμένος στα δύσκολα, πολλές φορές σε άνισες μάχες, αναζητώντας πάντα συμμαχίες, λειτουργώ με γνώμονα το συμφέρον των πολλών.

Ζητάω από όλους τους πολίτες της Περιφέρειάς μας να στηρίξουν την παράταξή μας στο δύσκολο αυτό αγώνα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.