Ο Ν. Ανδρουλακης για την περιοδεια Μπακογιαννη στον ορεινο ογκο της Ροδοπης

«Παλαιοκομματικός πελατειακός λόγος του '60 - Εμείς είμαστε το κόμμα, που γκρέμισε τις μπάρες»

Στην Τρίπολη μίλησε το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, και με την έναρξη της όμιλίας του εξέφρασε τη λύπη του για την απώλεια του κορυφαίου συνθέτη, Γιάννη Μαρκόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε με αιχμές την περιοδεία της Ντόρας Μπακογιάννη στον ορεινό όγκο της Ροδόπης, επισημαίνοντας: «Άκουσα σε ένα βίντεο την κ. Μπακογιάννη να μιλά σε Έλληνες πολίτες με τον παλαιοκομματικό πελατειακό λόγο του ’60, αυτόν που πρέπει να αφήσουμε πίσω, αν θέλουμε να γίνουμε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Παράλληλα έστρεψε τα βέλη της κριτικής του και κατά του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως «και οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μας πουν πώς ανέχονται στελέχη τους να μιλούν για “τούρκικη” μειονότητα στη Θράκη και, επιπλέον, να απαντήσουν γιατί δεν ψήφισαν τον νόμο για την εκλογή Μουφτή πέρυσι το καλοκαίρι». 

Ο κ. Ανδρουλάκης θύμισε πως «εμείς είμαστε το κόμμα, που γκρέμισε τις μπάρες. Εμείς είμαστε το κόμμα, που άνοιξε τα Πανεπιστήμια στους Έλληνες μουσουλμάνους. Εμείς είμαστε το κόμμα της ευρωπαϊκής κανονικότητας, του σεβασμού του κράτους δικαίου, της διάκρισης των εξουσιών».

«Αυτό το κόμμα, με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτη, έδωσε στη Θράκη τη δυνατότητα να είναι μία σύγχρονη περιφέρεια της Ευρώπης. Χωρίς ανισότητες και διακρίσεις» τόνισε κλείνοντας αυτή την αναφορά του. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.