Ο Λευτερης Αυγενακης στην Κομοτηνη

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 ο βουλευτής Ηρακλείου και αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην πόλη μας. 

Το πρόγραμμα της επισκέψεως του έχει διαμορφωθεί ως εξής:

· Στις 12.30 συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.
 
· Στις 13.00 στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τις διαδικασίες διενέργειας εσωκομματικών εκλογών και ομιλία για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.  

21 με 23 Μαρτίου οι υποψηφιότητες για τα όργανα της ΝΟΔΕ Ροδόπης

Παράλληλα σε σχετική ανακοίνωσή της η Ν.Ο.Δ.Ε Ροδόπης καλεί όσους από τα μέλη της επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για :
Α. Πρόεδροι Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο) στους τέσσερις Δήμους (Κομοτηνής, Μαρωνείας- Σαπών, Αρριανών και Ιάσμου) του Νομού μας.
Β. Μέλη Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ε) στους τέσσερις Δήμους (Κομοτηνής, Μαρωνείας- Σαπών, Αρριανών και Ιάσμου) του Νομού μας.
Γ. Αντιπρόσωποι (Σύνεδροι) των Νομαρχιακών Οργανώσεων για το 10ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Δ. Υπεύθυνοι των Θεματικών Τομέων Δράσης της Νομαρχιακής οργάνωσης του Νομού μας,

να προσέλθουν στα γραφεία της Ν.Ο.Δ.Ε. Ροδόπης, Ορφέως 7 3ος όροφος, προκειμένου να συμπληρώσουν τα ειδικά έντυπα υποψηφιότητας, μαζί με αντίγραφο δυο όψεων του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας τους, από την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 και ώρα 17.00μ.μ. έως την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 20.00μ.μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.