Ο Γιωργος Πεταλωτης για τον ορισμο του στη θεση του Γραμματεα Αμυνας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

«Η επιλογή του Πρόεδρου και του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στο πρόσωπό μου, αντανακλά τη μεγάλη σημασία και την αναγνώριση στη διαχρονική στήριξη της Άμυνάς μας από την κοινωνία της Θράκης»

Για μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη πρόσκληση κάνει λόγο ο Γιώργος Πεταλωτής αναφερόμενος στον ορισμό του στη θέση του Γραμματέα του Τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Όπως επισημαίνει σε γραπτή του δήλωση, «τα ζητήματα της άμυνας της χώρας είναι καθημερινά, σύνθετα και ευαίσθητα. Στην εποχή μας, αλλά κυρίως στην περιοχή που βρίσκεται η Ελλάδα, η ισχυρή και στρατηγικά μελετημένη Άμυνα αποτελεί βασική προϋπόθεση ύπαρξης και ελευθερίας μας. Οι προεκτάσεις της σε επίπεδο ανάπτυξης, γνώσης, οικονομίας, κοινωνίας πολλές. Τα στελέχη της και τα ζητήματά τους επίσης ένα μεγάλο πεδίο».

Παράλληλα ο κ. Πεταλωτής καταθέτει την εκτίμηση ότι «η επιλογή του Πρόεδρου και του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στο πρόσωπό μου, αντανακλά επιπλέον και τη μεγάλη σημασία και την αναγνώριση στη διαχρονική στήριξη της Άμυνάς μας από την κοινωνία της Θράκης» εξηγώντας πως «από τότε που η Θράκη ήταν η παραμελημένη και “μακρινή” περιοχή, γεμάτη αμφισβητήσεις, μέχρι και σήμερα που ο δυναμικός ρόλος της αναγνωρίζεται και οι δυνατότητές της αναδεικνύονται προς αξιοποίηση. Επί δεκαετίες η κοινωνία της βρίσκεται στην “πρώτη γραμμή”, φιλοξενεί και στηρίζει μεγάλο μέρος του αμυντικού μας οικοδομήματος και ανθρώπων που το υπηρετούν».

«Μαζί με τους σημαντικούς αναπληρωτές Γραμματείς και τους συνεργάτες του Τομέα στο ΠΑΣΟΚ, είμαστε έτοιμοι να σταθούμε αντάξιοι της τιμής αυτής, για δουλειά, γνώση, συνεργασίες, συγκλίσεις, έλεγχο, προς όφελος πρωτίστως της χώρας» τονίζει κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.