O Γιωργος Μανανας θετει το προταγμα της υποψηφιοτητας του

«Nα ακούσουμε και να μιλήσουμε για τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών»

Η ανακοίνωση της πεντάδας των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Ροδόπη για τις εθνικές εκλογές ήρθε να επιβεβαιώσει και επισήμως τη σχετική φημολογία που κυκλοφορούσε τις προηγούμενες μέρες ακόμα και μήνες. Ένας εκ των πέντε και ο κ. Γιώργος Μανανάς. Η υποψηφιότητά του ουδόλως μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη, αφού αποτελεί από τα συνεπέστερα στελέχη της παράταξης στον τόπο μας, όλα αυτά τα χρόνια, δηλώνοντας συνεχώς το «παρών», σε κάθε αναμέτρηση της παράταξης.

«H υποψηφιότητά μας να γίνει αγώνας»

Μιλώντας στο Ράδιο Παρατηρητής σε μια πρώτη συνομιλία μετά την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων του κόμματος ο κ. Μανανάς έθεσε πρωτίστως το συλλογικό πρόταγμα που είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Αναφερόμενος ειδικότερα στη Ροδόπη διαπίστωσε πως «είναι αλήθεια ότι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, είναι ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο και αυτή ήταν η νοοτροπία και της επιτροπής και του πρόεδρου μας του Νίκου Ανδρουλάκη» για να συμπληρώσει ωστόσο πως «από εκεί και πέρα να μην μείνουμε μόνο σε αυτό, η υποψηφιότητά μας να γίνει αγώνας και πρωτίστως να ακούσουμε τα προβλήματα των πολιτών, γιατί έχω την αίσθηση ότι οι πιο πολλοί δεν έχουν μάθει να ακούνε τα προβλήματα των πολιτών».

«Έχω την αίσθηση ότι ο κόσμος το πολύ μπλα μπλα το βαρέθηκε» εκτίμησε ο υποψήφιος βουλευτής στη συνέχεια, εξηγώντας πως «τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, μιλάνε για τις υποκλοπές για τις αντιπαραθέσεις των κομμάτων, αλλά δεν ακούμε κανένα πρόβλημα των πολιτών. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα, γι’ αυτό και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ακούσουμε και να μιλήσουμε για τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών».

Δεν παρέλειψε δε να ευχηθεί «σε όλους καλό αγώνα και καλή δύναμη, όχι μόνο στους συνυποψηφίους μου στο ΠΑΣΟΚ αλλά σε όλους όσους διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών» προσθέτοντας την πεποίθησή του πως «όλοι θέτουν τον εαυτό τους στην κρίση των πολιτών με διάθεση να προσφέρουν».

«Δεν μπορεί να είσαι απών μονίμως και να κάνεις κριτική»

Ο κ. Μανανάς, ερωτηθείς σχετικά, δεν απέφυγε να απαντήσει και τις μομφές περί «ελλιπούς εκπροσώπησης» του κόμματος τα προηγούμενα χρόνια στην περιοχή, τονίζοντας πως «εγώ προσωπικά δεν έχω να αποδείξω τίποτα». «Όλα αυτά τα χρόνια» θύμισε «η πορεία μου είναι συνεπής με τον χώρο στον οποίο ανήκω και πάντα με αγάπη και την πρόθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο μου. Να μην νομίζουν κάποιοι ότι δεν καταλαβαίνουμε. Είμαστε εδώ στον τόπο μας σταθερά, δεν πήγαμε αλλού και στηρίξαμε σταθερά το ΠΑΣΟΚ. Δεν θα ‘ρθούν λοιπόν να μας απαξιώσουν κάποιοι. Για να κάνεις κριτική πρέπει να είσαι μέσα στα πράγματα. Δεν μπορεί να είσαι απών μονίμως και να κάνεις κριτική».

«Εγώ δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία» ξεκαθάρισε κλείνοντας, για να προσθέσει: «θα “οργώσω” όλο το νομό, όπως το κάνω καθημερινά, θα ακούσω και θα μεταφέρω τις θέσεις και τις ιδέες του ΠΑΣΟΚ. Ήδη έχω ξεκινήσει τις επαφές μου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.