Ο γιατρος Αγγελος Μαστραγγελης στη δευτερη θεση του ψηφοδελτιου του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στη Ροδοπη

«Το Ποτάμι αντιπροσωπεύει το νέο στην πολιτική ζωή της χώρας και κατά την προσωπική μου άποψη το άφθαρτο και ελπιδοφόρο»

Ο κ. Άγγελος Μαστραγγελής, γιατρός – γαστρεντερολόγος ήταν τελικά η υποψηφιότητα «έκπληξη» που ετοίμαζε για τη λίστα των υποψηφίων του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ» στη Ροδόπη ο επικεφαλής της, κ. Ιλχάν Αχμέτ. Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο φύλλο του «ΠτΘ» ο κ. Ιλχάν συνοδευόμενος από τους κ.κ. Άγγελο Τσολακίδη και Μαρίνα Ψάλτου, ήταν οι πρώτοι που κατέθεσαν, ήδη από την προηγούμενη Πέμπτη, στο Πρωτοδικείο Ροδόπης τη λίστα με τους υποψηφίους του κόμματος, επεφύλασσαν όμως την μεγάλη έκπληξη για το τέλος.
 
Με την λήξη λοιπόν της προθεσμίας κατάθεσης των υποψηφιοτήτων την Κυριακή και την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων είδαμε πως στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ» βρίσκεται ο γνωστός γιατρός – γαστρεντερολόγος κ. Άγγελος Μαστραγγελής, ο οποίος μάλιστα δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του στην πολιτική.
 
Ο κ. Άγγελος Μαστραγγελής λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στο Ράδιο Παρατηρητής και δημοσιοποίησε τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ δια μέσου της εκπομπής «Με το Ν και με το Β».
 
Όπως τόνισε ο ίδιος δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του στο πολίτικό σκηνικό της χώρας, και μάλιστα μπαίνοντας «απ’ ευθείας στα βαθιά» διεκδικώντας την εκλογή του στο ελληνικό κοινοβούλιο, πιστός στην λογική πως «οι καιροί επιτάσσουν όλοι οι πολίτες να συμμετέχουν».
 
Ερωτηθείς σχετικά με την επιλογή του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ» ο ίδιος επεσήμανε πως για τον ίδιο «το Ποτάμι αντιπροσωπεύει κάτι καινούργιο, το νέο στην πολιτική ζωή της χώρας και, κατά την προσωπική μου άποψη, το άφθαρτο και ελπιδοφόρο» ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως το κόμμα του «θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο» την επαύριον των εκλογών.
 
Ερωτηθείς τέλος σχετικά με το διακύβευμα της προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης ο κ. Μαστραγγελής τόνισε πως «οι πολίτες θα πρέπει να αποφασίσουν ποιος θα πρέπει να κυβερνήσει αυτή τη χώρα. Μία χώρα που τα τελευταία χρόνια παρέμενε ακυβέρνητη την ώρα που η ανάγκη για μία σταθερή κυβέρνηση με ευρωπαϊκή προοπτική είναι μεγαλύτερη από ποτέ». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.