Ο Δημητρης Χαριτου συνεχισε τις επισκεψεις του στο Αστυνομικο Μεγαρο Κομοτηνης

Την υποστήριξη του στο έργο των αστυνομικών υπό δύσκολες εργασιακές συνθήκες εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής

Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου επισκέφτηκε το Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής, όπου συνάντησε και συνομίλησε με τον αστυνομικό διευθυντή Ροδόπης, τα στελέχη όλων των τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης, πολιτικό προσωπικό και δόκιμους αστυφύλακες.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης ευχαρίστησε το προσωπικό της αστυνομίας  για την ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία που είχαν όλο το προηγούμενο διάστημα, εκφράζοντας την υποστήριξη του στο σημαντικό έργο που έχουν αναλάβει για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών της περιοχής και μάλιστα σε δύσκολες εργασιακές συνθήκες. Οι αστυνομικοί αναγνώρισαν στον κ. Χαρίτου ότι όλα αυτά τα χρόνια ως βουλευτής στάθηκε αρωγός στα δίκαια αιτήματά τους προωθώντας τα στη Βουλή, όπως την ενίσχυση με προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, την προώθηση θεσμικών αιτημάτων τους, καθώς και γενικότερων, όπως τμήμα μεταγωγών, στεγαστικών αναγκών κα. Ενώ ο υποψήφιος βουλευτής ήταν δίπλα τους και στην πρόσφατη γενική συνέλευση τιμητική εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης υπενθύμισε στους συνομιλητές του ότι στις 21 Μαΐου ουσιαστικά εκλέγονται οι βουλευτές, ενώ δέχθηκε τις ευχές των αστυνομικών υπαλλήλων για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα του, ώστε να η Ροδόπη να συνεχίσει να έχει ισχυρή φωνή και εκπροσώπηση στη Βουλή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.