Ο Δημητρης Χαριτου στη Δημοτικη Αγορα Κομοτηνης και τον συλλογο «Αγιοι Θεοδωροι»

«Ας είναι το τελευταίο Πάσχα που οι πολίτες θα είναι απροστάτευτοι απέναντι στα μεγάλα κύματα της ακρίβειας» η ευχή του βουλευτή

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου πραγματοποίησε την Πέμπτη επισκέψεις στην Δημοτική Αγορά Κομοτηνής όπου αντάλλαξε ευχές με τους επαγγελματίες και τους πολίτες για το Πάσχα, ενώ στην συνέχεια βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» και την Αξίζω ΙΚΕ.

Η έλλειψη διαθέσιμου εισοδήματος είναι εμφανής στη μειωμένη κίνηση που υπήρχε στην αγορά, ακόμη και σε αυτές τις εορταστικές ακόμα τις  ημέρες. Αυτό άλλωστε αποτέλεσε και το κυρίαρχο ζήτημα στις συζητήσεις των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην αγορά των κρεοπωλών, των πωλητών φρούτων και λαχανικών, αλλά και των καταναλωτών με τον βουλευτή Ροδόπης. Όπως τόνιζαν έντονα οι συνομιλητές του η ανεξέλεγκτη  ακρίβεια ροκανίζει τα εισοδήματα και η κυβέρνηση με τον υπουργό ανάπτυξης επιδίδεται σε επικοινωνιακά παιχνίδια με τα κάθε είδους καλάθια. Ο λόγος τους κραυγή αγωνίας όλου του επαγγελματικού κόσμου της πόλης, όπως ακούστηκε στη δημοτική αγορά, αφού σήμερα οι επαγγελματίες  συσσωρεύουν  χρέη, έχουν  ανοιχτές υποχρεώσεις και η επόμενη μέρα αν συνεχιστεί αυτή η αδιέξοδη κατάσταση θα είναι ακόμη πιο δύσκολη.

Ο βουλευτής τους διαβεβαίωσε ότι όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε δίπλα τους, ανέδειξε τα σοβαρά προβλήματα της μικρής επιχειρηματικότητας και υπερασπίστηκε τις ανάγκες τους στη Βουλή αλλά και στην κοινωνία, όπως και τις ανάγκες του τόπου και τους κάλεσε σε συστράτευση για να συνεχίσουμε μαζί το έργο που έχουμε ήδη ξεκινήσει. Υπενθύμιζε σε όλους ανεξαιρέτως ότι σήμερα είναι ισχυρό το αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή, όπως και την ανάγκη  ισχυρής εκπροσώπησης της Ροδόπης στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Σε δήλωσή του στα ΜΜΕ ο κ. Χαρίτου σημείωσε: «Εδώ από την δημοτική αγορά Κομοτηνής, που άλλοτε έσφυζε από ζωή και κίνηση, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συμπολίτες μου το Αναστάσιμο φως να φωτίσει τον δρόμο της ελπίδας, της προκοπής και της δικαιοσύνης παντού. Ας είναι το τελευταίο Πάσχα που οι πολίτες θα είναι απροστάτευτοι απέναντι στα μεγάλα κύματα της ακρίβειας. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους τους συμπολίτες μου.

Επίσκεψη στον σύλλογο των Αγίων Θεοδώρων

O βουλευτής επισκέφθηκε στη συνέχεια μία πολύ σημαντική κοινωνική δομή, τον σύλλογο Αγίων Θεοδώρων, που αναπτύσσει πλούσια δραστηριότητα και είχε την ευκαιρία να δει τους ωφελούμενους σε δράσεις δημιουργικής απασχόλησης, να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές μαζί τους, όπως και με το προσωπικό του συλλόγου. Ο βουλευτής ευχαρίστησε την πρόεδρο Νατάσα Λιβεριάδου για την ενημέρωση και συνεχάρη την διοίκηση και το προσωπικό του Συλλόγου για την πλούσια δράση, στην οποία υπήρξε και ο ίδιος αρωγός και θα συνεχίσει να είναι και ευχήθηκε σε όλους καλό Πάσχα.

Ακολούθως ο βουλευτής επισκέφθηκε την Αξίζω ΙΚΕ ένα εργαστήρι  παραγωγής  πλούσιων και ποιοτικών προϊόντων διατροφής, που αξίζει κανείς να επισκεφθεί και που λειτουργεί με στόχο την επαγγελματική αποκατάσταση ατόμων με αναπηρία. Συνομίλησε με τους ωφελούμενους που βρίσκονταν εν ώρα εργασίας στην παραγωγή προϊόντων καθώς και με τον διευθυντή της δομής  Ηλία Ποιμενίδη και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για το Πάσχα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.