Ο Χρηστος Χατζηπεμου νεος προεδρος του Δημοτικου Συμβουλιου Κομοτηνης

Το νέο του προεδρείο εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής

Ο κ. Χρήστος Χατζηπέμου θα είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής τουλάχιστον για τους επόμενους 30 μήνες, μετά την εκλογή του από το σώμα στην ειδική συνεδρίαση που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιανουαρίου.

Ο κ. Χατζηπέμου προτάθηκε από τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη και εξελέγη ομοφωνα. Μετά την εκλογή του ο νέος πρόεδρος τόνισε πως θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομαλή λειτουργία στου συμβουλίου και την πρόοδο του τόπου.

Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε από την πλευρά της παράταξης της αντιπολίτευσης «Κομοτηνή Δυνατά» ο κ. Χασάν Χασάν, επίσης ομόφωνα,

Τέλος γραμματέας εκλέχθηκε η κ. Τσολάκ Χουσεΐν Σεχέρ ομόφωνα, μιας και ο κ. Κώστας Καραΐσκος από την παράταξη του Σπάρτακου εξέφρασε την μη επιθυμία του να συμμετέχει στο συμβούλιο.

Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής

Στη συνέχεια εκλέχθηκαν τα μέλη της εννιαμελούς Δημοτικής Επιτροπής, της οποία πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος Κομοτηνής, με πέντε υποψηφίους της συμπολίτευσης και τρείς υποψηφίους από την αντιπολίτευση.

Τακτικοί Σύμβουλοι από την συμπολίτευση εκλέχτηκαν οι: Δημήτρης Πολιτειάδης, Ισμαήλ Λεβέντ, Γιάννης Μουρτίδης, Στράτος Τσακιρίδης και Γιώργος Λαζαρίδης.

Αναπληρωματικοί εκλέχτηκαν οι Γιάννης Κυριαζής, Κίμων Λεχούδης, Ισμαήλ Μολλά Μεμέτ Αθανάσιος Λάπατας, και Θέμης Τζενετίδης.

Τακτικοί Σύμβουλοι από την αντιπολίτευση εκλέχτηκαν οι: Βούλα Ελευθεριάδου, Μαρίνος Κωνσταντινίδης και Ιωάννης Βασιλειάδης.

Αναπληρωματικοί οι Γιώργος Θεοχαρίδης, Χασάν Μεσούτ και Κώστας Μάινας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.