Ο Αθανασιος Ελευθερακης για τη σχηματισθεισα κυβερνηση: «Η Ροδοπη, ως συνηθως, θα ειναι χωρις εκπροσωπηση»

«Όταν οι ίδιοι υποτιμούν τον τόπο που εκπροσωπούν, αντιμετωπίζοντάς τον ως "κουτσουλιά", είναι αναμενόμενο οι υπόλοιποι της κομματικής συνομοταξίας τους να αλληθωρίζουν»

Το σχόλιο του για τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος κατέθεσε μέσω γραπτής του δήλωσης ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης κ. Αθανάσιος Ελευθεράκης. Ο ίδιος έκανε λόγο για υποτίμηση της Ροδόπης, βάζοντας στο κάδρο της κριτικής του τόσο το κυβερνών κόμμα όσο και τον κ. Στυλιανίδη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει.

«Στον απόηχο των εκλογών και με τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης της ΝΔ διαφαίνεται τι θα επακολουθήσει. Η Ροδόπη, ως συνήθως, θα είναι χωρίς εκπροσώπηση» σχολίασε συγκεκριμένα ο κ. Ελευθεράκης.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος «πρώτα, ήρθαν για να μας τάξουν (παλιά τους τέχνη!) με μεγαλοστομίες για ανάπτυξη, οράματα, σχέδια και ρητορικά πυροτεχνήματα για τη “Ροδόπη που έχει αξία “. Μετά, ήρθαν να μας συνετίσουν για το πώς ψηφίσαμε, να μας κατευθύνουν τι να ψηφίσουμε και να μας απειλήσουν, αν δεν τους ψηφίσουμε. Τέλος, ήρθαν για να μας εντυπωσιάσουν με “λαμπερά” στελέχη και “celebrity” πολιτικούς που ξέρουν καλά να μοιράζουν επιτηδευμένα χαμόγελα και χειραψίες χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα».

«Έφεραν τη Ροδόπη στο επίκεντρο με τον πιο επαίσχυντο και υποτιμητικό τρόπο» τόνισε ο κ. Ελευθεράκης και συμπλήρωσε «λίγες ώρες μετά τις εκλογές, φυσικά, την έχουν ήδη ξεχάσει, τοποθετώντας την για άλλη μία φορά στο περιθώριο, στον ρόλο του κομπάρσου, του αμέτοχου παρατηρητή των εξελίξεων, του πειθήνιου χειροκροτητή».

Κλείνοντας ο κ. Ελευθεράκης σημειώνει πως «όταν οι ίδιοι υποτιμούν τον τόπο που εκπροσωπούν, αντιμετωπίζοντάς τον ως “κουτσουλιά” και “μαύρο πρόβατο” στην “παντοδυναμία” τους κι εστιάζουν αποκλειστικά στη χρωματική παλέτα του γαλάζιου-ροζ, είναι αναμενόμενο οι υπόλοιποι της κομματικής συνομοταξίας τους να αλληθωρίζουν προς τα κέντρα λήψης των αποφάσεων και να κωφεύουν στα προβλήματα του τόπου μας. Δεν γίνεται να έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον βουλευτή της “κουτσουλιάς” ό,τι χρώμα και να έχει αυτή».

«Η Ελληνική Λύση και εγώ προσωπικά τιμούμε κάθε σπιθαμή αυτής της ένδοξης Πατρίδας και δεσμευόμαστε ότι θα δίνουμε συνεχή και καθημερινό αγώνα για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας και υπερηφάνειάς της» τονίζει κλείνοντας ο ίδιος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.