Ο Αποστολος Ιωαννου εκπροσωπος του Δημου Μαρωνειας-Σαπων στην Αναπτυξιακη Ροδοπης

Τους εκπροσώπους του στην ΠΕΔ ΑΜΘ και διάφορα νομικά πρόσωπα επέλεξε ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών

Τους συμβούλους που θα εκπροσωπήσουν το Δήμο Μαρωνείας-Σαπών σε Νομικά Πρόσωπα της Ροδόπης και της Περιφέρειας ανέδειξε το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρωνείας Σαπών το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια την συνεδρίασης εκλέχτηκαν μεταξύ άλλων και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που θα συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ ΑΜΘ, μαζί με τον Δήμαρχο κ. Απόστολο Ιωάννου, που συμμετέχει ex officio.

Αυτοί θα είναι η κ. Ξανθοπούλου Ελισσάβετ με αναπληρωτή τον κ. Δόνγκα Γεώργιο από την πλευρά της συμπολίτευσης, και ο κ. Ντίνος Χαριτόπουλος με αναπληρωτή τον Ιωάννη Κυριαζίδη από την αντιπολίτευση.

Ο ίδιος ο Δήμαρχος, κ. Απόστολος Ιωάννου θα εκπροσωπήσει το Δήμο στην Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Ροδόπης, όπως και στη Γενική Συνέλευση της Κ. Καραθεοδωρή ΑΕ, με αναπληρωτή και στις δύο περιπτώσεις τον κ. Σιακήρ Χουσεΐν Μουσταφά, ενώ στο ΔΣ της Κ. Καραθεοδωρή εκπρόσωπος θα είναι ο κ. Δόνγκας Γεώργιος με αναπληρωτή τον κ. Χαλήλογλου Οκάν.

Εκπρόσωπος του Δήμου στη Γενική Συνέλευση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αστική μη κερδοσκοπική εταιρία» θα είναι ο κ. Δόνγκας Γεώργιος με αναπληρωτή τον κ. Χαλήλογλου Οκάν.

Εκπρόσωπος του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών στην Επιτροπή Διαχείρισης Τοπικού Προγράμματος LEADER 2023-2027 Περιφερειακών Ενοτήτων Ροδόπης και Ξάνθης θα είναι ο κ. Δημήτρης Κοτσάκης με αναπληρωτή τον κ. Χαλήλογλου Οκάν, ενώ εκπρόσωπος στην Γενική Συνέλευση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ «ΟΡΦΕΑΣ» θα είναι η κ. Ξανθοπούλου Ελισσάβετ με αναπληρωτή τον κ. Κοτσάκη Δημήτρη, ενώ το ετήσιο ποσό συμμετοχής στην εταιρεία παραμένει στα 500 ευρώ.

Τέλος ορίστηκαν τρεις αιρετοί εκπρόσωποι του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, με τους αναπληρωτές τους, στο διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αβδήρων, δυο από την συμπολίτευση, ο κ. Χαράλαμπος Καρύδης με αναπληρωτή τον κ. Δόγκα Γεώργιο και η κ. Ξανθοπούλου Ελισάβετ με αναπληρωτή τον κ. Σιακήρ Χουσεΐν Μουσταφά, και ένας από την αντιπολίτευση, ο κ. Κυριαζίδης Γεώργιος με αναπληρωτή τον κ. Μουσταφά Οσμάνογλου Τζανέρ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.