Ο Αλεξης Τσιλιγγιρης για την αποχη του απο τις ψηφοφοριες αναδειξης προεδρου κοινοτητας Ιασμου και τις μομφες του «Οραματος Αναγεννησης»

«Δεν με εκφράζουν οι δυο υποψήφιοι πρόεδροι και δεν τους στηρίζω»

«Δεν έχω προσκληθεί και δεν έχω παραβρεθεί σε καμία συνάντηση της Παράταξής τα τελευταία 3 χρόνια»

Αποξένωση από τις διεργασίες της δημοτικής παράταξης, χωρίς δική του υπαιτιότητα καταγγέλλει ο τοπικός σύμβουλος Ιάσμου κ. Αλέξης Τσιλιγγίρης, στον απόηχο της διαγραφής και των κατηγοριών που εκτόξευσε εναντίον του η δημοτική παράταξη «Όραμα Αναγέννησης» με αφορμή τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου κοινότητας.

«Ξαφνικά ο νέος νόμος εν μέσω θητείας δυστυχώς μας αιφνιδίασε αρνητικά. Επίσης δεν υπήρχε μεγάλο χρονικό περιθώριο ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις – ζυμώσεις για να έχουμε ένα ομαδικό και σίγουρο αποτέλεσμα» τονίζει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Τσιλιγγίρης και συμπληρώνει «δεν έχω προσκληθεί και δεν έχω παραβρεθεί σε καμία συνάντηση της Παράταξής τα τελευταία 3 χρόνια. Έγινε κάποια συνάντηση της παράταξης με θέμα τον νέο Νόμο κλήθηκαν κάποιοι, εξαίροντας εμένα και τον τρίτο σε σειρά εκλεγμένο τοπικό σύμβουλο ο οποίος ανήκει στην παράταξη».

Παράλληλα ξεκαθαρίζει πως «δεν με εκφράζουν οι δυο υποψήφιοι πρόεδροι και δεν τους στηρίζω» και διευκρινίζει ότι «σύμφωνα με τα παραπάνω αποφάσισα να μη συμμετάσχω στην διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου».

«Η παράταξη Όραμα Αναγέννησης στην οποία ανήκα και οι σύμβουλοι – συνάδελφοι του τοπικού συμβουλίου ποτέ δεν λειτούργησαν ομαδικά και παραταξιακά. Ποτέ δεν ρωτήθηκα σε προτάσεις που κατατέθηκαν και ποτέ δεν γνωμοδοτήσαμε σαν παραταξιακή ομάδα, νιώθοντας πως βρίσκομαι στο περιθώριο».

«Ξεκαθαρίζω με αίσθημα ευθύνης, πως αυτή ήταν η προσωπική μου απόφαση, έχοντας την ηθική υποχρέωση κυρίως στον εαυτό μου άλλα και στου συνδημότες μου που με στήριξαν με την ψήφο τους» επισημαίνει κλείνοντας τη γραπτή του δήλωση ο κ. Τσιλιγγίρης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.