Νοτης Χαραλαμπιδης: «Κρατησαμε την εδρα, οπως και την προηγουμενη φορα και ευχομαστε στον Ιλχαν Αχμετ καλη δουλεια στο ελληνικο κοινοβουλιο»

«Ο κόσμος πιστεύει στο ΠΑΣΟΚ και του δίνει την εντολή για μια δυνατή και αξιόμαχη δημοκρατική αντιπολίτευση»

Την ικανοποίηση του για το εκλογικό αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Ροδόπη, αλλά και την ενίσχυση του κόμματος πανελλαδικά εξέφρασε σε δήλωσή του ο Γραμματέας της ΝΕ Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Νότης Χαραλαμπίδης.

«Θα ήθελα για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω τους πολίτες της Ροδόπης που με τη στήριξή τους έδωσαν στο ΠΑΣΟΚ ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στην Ελλάδα. Κρατήσαμε υψηλά ποσοστά, κρατήσαμε την έδρα, όπως και την προηγούμενη φορά και ευχόμαστε στον Ιλχάν Αχμέτ καλή δουλειά στο ελληνικό κοινοβούλιο και για το ΠΑΣΟΚ και για όλους τους πολίτες της Ροδόπης» επεσήμανε συγκεκριμένα ο κ. Χαραλαμπίδης.

Επίσης σημείωσε για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ σε πανελλαδικό επίπεδο πως  «σε αντίθεση με το πρώτο και δεύτερο κόμμα ότι είχαμε έστω και κατ’ ολίγον μια αύξηση. Πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος πιστεύει στο ΠΑΣΟΚ και του δίνει την εντολή από εδώ και πέρα να ασκήσει τον πολιτικό του αγώνα ώστε να γίνει μια δυνατή και αξιόμαχη δημοκρατική αντιπολίτευση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.