Νικος Πουρτσιδης: «Να γιατι κατεβαινω σε αυτες τις κρισιμες εκλογες»

Το μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή Ροδόπης της Ελληνικής Λύσης

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης λίγα 24ωρα πριν την εκλογική «μάχη» της 7ης Ιουλίου. Μέσω γραπτού του μηνύματος ο υποψήφιος βουλευτής εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα, το διακύβευμα των εκλογών αλλά και τους στόχους του για την περιοχή μας.

Ο λόγος στον ίδιο λοιπόν…

«Αγαπητοί συμπολίτες Ροδοπίτες και Ροδόπιττισσες.
Τα τελευταία χρόνια, τα χρόνια της μεταπολίτευσης όπως τα αποκαλούν, γίναμε μάρτυρες καταλυτικών φαινομένων διάλυσης των κρατικών δομών, καταλήστευσης όλων των ταμείων -όπου υπήρχαν χρήματα- αδιακρίτως, της διάλυσης της κοινωνικής συνοχής, τις απάρνησης και της ίδιας της εθνοτικής μας καταγωγής, της κατασπατάλησης των φυσικών πόρων και καταστροφής του περιβάλλοντος, της αναξιοκρατίας, της φαυλότητας και της υποκρισίας, με αποτέλεσμα να φτάσουμε να ζούμε στις μέρες μας την τελευταία πράξη του δράματος, της Εθνικής μας καταστροφής και του διασυρμού της χώρας μας διεθνώς…

Με τις στρατιές των νέων και παλαιών ανέργων να πληθαίνουν καθημερινά, με τις συντάξεις να εξανεμίζονται από μήνα σε μήνα, με τα μεροκάματα να εξευτελίζονται μαζί με την αξιοπρέπεια “των περήφανων γηρατειών”. Και όλα αυτά μέσα από ωραία λόγια για δήθεν Δημοκρατία, για δήθεν δωρεάν παιδεία και υγεία, για δήθεν εθνική υπερηφάνεια και οικονομική ανεξαρτησία. Και τώρα που τελείωσαν τα δανεικά, τώρα φάνηκε πως οι βασιλιάδες ήταν γυμνοί. Γυμνοί μεν μάτσωμενοι δε…

Γνωρίζουμε καλά ποιος έδωσε το σύνθημα για να αρχίσει το 40χρονο φαγοπότι των προηγούμενων. Γνωρίζουμε καλά ποιοι ήταν οι “άξιοι” συνεχιστές του έργου του. Γνωρίζουμε καλά ότι μέσα από το μανδύα της Δημοκρατίας και της προόδου κρύβονται άτομα χωρίς έλεος, χωρίς αγάπη για την πατρίδα, χωρίς αίσθημα κορεσμού των απύθμενων σοσια-ληστικών τους ορέξεων για πολυτέλεια και πλουτισμό. Και γνωρίζουμε επίσης καλά ποιοι ήταν αυτοί που αντί να σταθούν απέναντι στην επερχόμενη λαίλαπα, αντί να βάλουν τα στήθια τους μπροστά και να πολεμήσουν για να σωθούν τα Όσια και Ιερά της χώρας, προτίμησαν όχι μόνο να μιμηθούν τους ολετήρες της πατρίδας μας, αλλά και να τους ξεπεράσουν στο ψέμα, την κλεψιά και την υποκρισία συγκαλύπτοντας τα εγκλήματά τους.

Όλοι αυτοί οι αρχιτέκτονες της καταστροφής ενός περήφανου λαού, δεν βρίσκονται κλεισμένοι στα μπουντρούμια του Κορυδαλλού, όπως τους αρμόζει. Αντίθετα είναι οι ίδιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι που στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ζητούν την ψήφο μας και πάλι χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ, χωρίς τσίπα ΓΙΑΤΙ;

Απάντηση: Για να μας σώσουν. Να σώσουν τη χώρα από ποιους δυνάστες; Ποιους ληστές; Ποιους επίορκους; Ποιους απατεώνες;
 
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
 
Αγαπητοί μου Ροδοπίτες και Ροδιπίττισες.
Αυτή η εικόνα της ταπείνωσης και του εξευτελισμού και του διασυρμού ενός ιστορικού έθνους, ενός λαού που δάμασε και δαμάστηκε μέσα από μύριες δυσκολίες και κακουχίες δεν μας αξίζει. Δεν μας αξίζει η μοίρα που μας επιφύλαξαν οι σωτήρες μας. Καιρός να μπούνε στη θέση που αξίζει σε κάθε απατεώνα, σε κάθε επίορκο.

Είναι ηλίου φαεινότερο πως το Κιναλ και η Νέα Δημοκρατία εδώ και χρόνια δεν ασχολήθηκαν με την διακυβέρνηση της χώρας παρά με το ευγενές σπορ της ατιμώρητη λεηλασίας του Εθνικού πλούτου που εξασφαλίζουν οι αμαρτωλές διατάξεις περί ευθύνης υπουργών και βουλευτικής ασυλίας και της ανάλγητης αφαίμαξης των ανήμπορων, τον μεροκαματιάριδων, των ανέργων και των συνταξιούχων.

Είναι ανάγκη να φύγουν πλέον από την πολιτική ζωή της χώρας που κακοποίησαν και τραυμάτισαν. Καινούργιο, καθαρό και αμόλυντο αίμα από τις πηγές και πληγές του λαού πρέπει να τρέξει στις φλέβες του κρατικού μηχανισμού, της Βουλής, της δικαιοσύνης και της δημοσιογραφίας.

ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

Αυτή ήταν η ανάγκη που με ώθησε να μπω σε αυτό το στίβο και να πάρω και πάλι τη μεγάλη απόφαση.
-Να αγωνιστώ πλάι σε αγνούς και καθαρούς ανθρώπους με τα αυτονόητα
– Να αποδοθεί δικαιοσύνη.
-Να επιστραφούν τα κλεμμένα.
-Να πληρώσουν οι κλέφτες, οι έχοντες και κατέχοντες.
– Να ανακουφιστεί ο μεροκαματιάρης, ο άνεργος, ο συνταξιούχος και ο αγρότης.
-Η χώρα να ξαναβρεί την περπατησιά και την αξιοπρέπεια της. Να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.

Ζούμε σε έναν τόπο ευλογημένο από το Θεό και τη φύση. Αντί να τον ξεπουλάμε όπως τη Μακεδονία μέρα με τη μέρα, καλύτερα να τον κάνουμε να μας δώσει τα υπόγεια, υπέργεια και θαλάσσια αγαθά του, ώστε να μην έχουμε ανάγκη ούτε από δανεικά ούτε να τον βάζουμε υποθήκη.

Αυτή η οργή και η αγανάκτηση με οδήγησαν να πάρω τη μεγάλη απόφαση:

Να βάλω υποψηφιότητα με την «Ελληνική λύση» το κόμμα που θεωρώ άφθαρτο πλαισιωμένο με ανθρώπους που θεωρώ τίμιους και πατριώτες.

Απευθύνομαι σε εσάς που τόσα χρόνια με γνωρίζετε συμπαραστάτη στη δουλειά σας. σύντροφος σας στις δυσκολίες της ζωής. να προσπαθώ να βρω λύση στα μικρά και μεγάλα προβλήματα σας. Η μεγάλη ανατροπή ξεκινάει από εσάς. Θα πρέπει να πάρω δύναμη από τη δύναμή σας να μπω στο μεγάλο αγώνα για μία τίμια και καθαρή Νίκη πάνω στις δυνάμεις του σκότους και της οπισθοδρόμησης.

Τα προβλήματα είναι εδώ! Δεν πρέπει πλέον να είμαστε θεατές! Ας πάρουμε τις τύχες μας και τις τύχες των παιδιών μας στα χέρια μας! Ας μην αφήσουμε να ξανασυμβεί αυτό που συνέβη με τη δική μας ανοχή και αβελτηρία!

Θα κινηθούμε δυναμικά μπροστά. Τα προβλήματα του Νομού περιμένουν τη λύση τους. Δεν μπορούμε πλέον να τα εμπιστευτούμε στους χθεσινούς ολετήρες και σημερινούς “σωτήρες” μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.