Νικος Χατζηθεοδωρου: «Εχω την πειρα, εχω την ικανοτητα, σιγουρα εχω τη διαθεση και θελω να γινω η φωνη του επαγγελματια

Να φέρει την Κομοτηνή στη θέση που της αξίζει θέλει ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Κομοτηνή Δυνατά»

Την φωνή του Επαγγελματία μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και τη διοίκηση θέλει να αποτελέσει ο κ. Νίκος Χατζηθεοδώρου, διορθώνοντας τις όποιες αδικίες υπάρχουν στην πόλη απέναντί τους.

Αυτό τόνισε μιλώντας στο Ράδιο Παρατηρητής, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Κομοτηνή Δυνατά» για να εξηγήσει πως είδε στον Αντώνη Γραβάνη ένα άνθρωπο με όραμα, και έχει πολύ πίστη στις δυνατότητές του.

Δεκάδες οι αδικίες για τους επαγγελματίες στην Κομοτηνή

ΠτΘ: Αποτελείτε ένα από τα πρόσωπα έκπληξη των φετινών εκλογών. Γιατί επιλέξατε να θέσετε αυτή τη χρονική στιγμή υποψηφιότητα, και γιατί στο πλευρό του Αντώνη Γραβάνη;

ΝΧ: Η συμμετοχή μου στο συνδυασμό του Αντώνη Γραβάνη είναι αυτονόητη, γιατί στο πρόσωπό του είδα ένα άνθρωπο με όραμα, και έχω πολύ πίστη στις δυνατότητές του. Είναι ένα παιδί μορφωμένο, άξιο, ικανότατο. Αποδέχτηκα την πρότασή του χωρίς δεύτερη σκέψη, για να αλλάξουμε όσα πράγματα δεν μας αρέσουν στην Κομοτηνή.

ΠτΘ: Ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη;

ΝΧ: Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε επαγγελματίας είναι πολλά. Εμείς ζούμε στην αγαπημένη μας Κομοτηνή και πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα του Κομοτηναίου επαγγελματία, που είναι δεκάδες και είναι άδικα.

Δεν πρέπει να αναλώνουμε ώρες για να λύσουμε προβλήματα για τα οποία δεν ευθυνόμαστε εμείς. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται στην δουλειά μας, και τα οποία προέρχονται από αυτή, όχι προβλήματα άλλων που μεταφέρονται σε εμάς.

Έχω την πείρα, έχω την ικανότητα, σίγουρα έχω τη διάθεση και θέλω να γίνω η φωνή του επαγγελματία, και να είμαι ο άνθρωπος που θα μπαίνω μπροστά και θα λύνω όσα δίκαια αιτήματα, για άδικα προβλήματα που υπάρχουν.

Ειδικά στο Δήμο μας υπάρχουν πολλές αδικίες, και δεν θέλω να υφίστανται. Δεν θέλω να ξυπνά ο επαγγελματίας και να έχει στο μυαλό του πέρα από τα ζητήματα της δουλειάς του και άλλα προβλήματα που προκύπτουν από την κακοδιοίκηση κάποιων. Εγώ θα είμαι δίπλα τους για να τους βοηθήσω με νύχια και με δόντια.

Χρειάζεται να γίνει η Κομοτηνή πρότυπο και προορισμός

ΠτΘ:  Πώς κρίνετε την υφιστάμενη κατάσταση στο Δήμο;

ΝΧ: Νομίζω πως υπάρχουν πολλά πράγματα που έπρεπε να έχουν γίνει, και πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε για να γίνει καλύτερη η καθημερινότητά μας, και νομίζω πως από τη Δευτέρα και μετά θα τα κάνουμε.

Αυτός είναι ο λόγος που ασχολούμαστε σε αυτή τη φάση της ζωής μας με το Δήμο, για να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των συνδημοτών μας, και αυτός είναι  λόγος που είμαστε θυμωμένοι. Αυτός ο θυμός πρέπει να γίνει όρεξη για δουλειά, τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων, και όλοι μαζί να ζούμε λίγο, ή και περισσότερο, καλύτερα.

ΠτΘ: Ποιο είναι το μήνυμά σας για αυτές τις εκλογές;

ΝΧ: Θέλω αυτή τη φορά να πρυτανεύσει η λογική, η όρεξη για δουλειά, η ικανότητα, το όραμα και να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει. Εμείς στις επιχειρήσεις μας φιλοξενούμε ανθρώπους από άλλους Δήμους, και όταν πηγαίνουμε στις δικές τους πόλεις, αισθανόμαστε μειονεκτικά.

Αυτό αξίζει, μετά από τόσα χρόνια, στην Κομοτηνή; Πρέπει κάποια στιγμή να φτιάξουμε την πόλη μας, και να λέμε ότι ζούμε σε μια πόλη που θα είναι πρότυπο, όπως οι επιχειρήσεις μας είναι πρότυπο.

Την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχουν ούτε αντίπαλοι, ούτε εχθροί. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να κάνουμε την Κομοτηνή μας προορισμό, να δώσουμε στον Κομοτηναίο αυτό που του αξίζει και να γίνει η Κομοτηνή όπως θε έπρεπε να είναι εδώ και πολλά χρόνια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.