Νικος Ανδρουλακης: «Αγωνιζομαστε με προοδευτικα ψηφοδελτια, με ενα κινημα αυτοδιοικητικο διπλα στην κοινωνια»

«Ο κ.Μητσοτάκης θέλει 13 περιφερειάρχες να τον υπηρετούν, ώστε να είναι το μακρύ χέρι του Μαξίμου σε όλη την Ελλάδα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ

«Το ΠΑΣΟΚ στήριξε διαχρονικά νομοθετικά και πολιτικά την Αυτοδιοίκηση, με ενισχυμένους πόρους και υπηρεσίες, κοντά στον πολίτη, την αυτοδιοίκηση της αποκέντρωσης, την αυτοδιοίκηση της περιφερειακής ανάπτυξης» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, από την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

«Αυτή η αυτοδιοίκηση θέλουμε να είναι ο αποψινός μεγάλος νικητής και όχι το μοντέλο διοίκησης του κ. Μητσοτάκη που θέλει 13 περιφερειάρχες να τον υπηρετούν, ώστε να είναι το μακρύ χέρι του Μαξίμου σε όλη την Ελλάδα» συμπλήρωσε ο ίδιος για να συμπληρώσει «αυτό το συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης που απέτυχε παταγωδώς τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα τους τελευταίους τρεις μήνες, με τις βιβλικές καταστροφές, με την ακρίβεια να καλπάζει, με την απαξίωση των θεσμών και της Δημοκρατίας».

«Θέλουμε απόψε να ηττηθεί και γι’ αυτό αγωνιζόμαστε με προοδευτικά ψηφοδέλτια, με ένα κίνημα αυτοδιοικητικό δίπλα στην κοινωνία, δίπλα στον πολίτη» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.