Νεος γυρος Διερευνητικων Επαφων Ελλαδας-Τουρκιας, στην Αθηνα στις 22 Φεβρουαριου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Την ερχόμενη Τρίτη 22 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στην Αθήνα ο 64ος γύρος διερευνητικών επαφών ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, όπως ανακοίνωσε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Την ίδια ώρα ο ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Sedat Onal, τη Δευτέρα στο πλαίσιο προώθησης του διαλόγου με την Τουρκία στα θέματα της θετικής ατζέντας στον οικονομικό και εμπορικό τομέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, πρόκειται για την τρίτη συνάντηση των δύο Υφυπουργών στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της θετικής ατζέντας, η οποία συμφωνήθηκε μεταξύ των Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, Νίκου Δένδια και Μεβλούτ Τσαβούσογλου τον Απρίλιο του 2021 και εγκαινιάστηκε με την πρώτη συνάντηση των δύο Υφυπουργών στην Καβάλα, στις 28-29 Μαΐου του ίδιου έτους. Η δεύτερη συνάντηση των κ.κ. Φραγκογιάννη και Onal έλαβε χώρα στην Αττάλεια, στις 16 Ιουνίου 2021.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.