Νεοι και νεες απο επτα πολεις της Ελλαδας συναντωνται στην Κομοτηνη

Στο πλαίσιο της Συνάντηση των Δημοτικών Συμβουλίων Νέων Ελλάδας που θα λάβει χώρα το Σάββατο στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νέων

Στην Κομοτηνή θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο, 8 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί η «Συνάντηση των Δημοτικών Συμβουλίων Νέων Ελλάδας».

Όπως έγινε γνωστό η συνάντηση στην οποία θα συμμετέχουν τα ΔΥ.ΣΥ.Ν. Κομοτηνής, Παγγαίου, Καβάλας, Βόλβης, Θεσσαλονίκης, Θέρμης και Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νέων ενώ έχει ενταχθεί στο διήμερο εκδηλώσεων «ΓουέλΚΟΜ» του 1ου Φεστιβάλ Νεοεισερχόμενων φοιτητών που διοργανώνει ο Δήμος Κομοτηνής.

Η «Συνάντηση των Δημοτικών Συμβουλίων Νέων Ελλάδας» πραγματοποιείται από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων ΑΜ-Θ, τον Δήμο Κομοτηνής και τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής με τη συνεργασία και την υποστήριξη του Κέντρου Νεολαίας και Εθελοντισμού EXAGONO του Δήμου Κομοτηνής, του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κομοτηνής, της ΚοινΣ.Επ Θρα.Κι και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα κάλεσμα προς τα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων Νέων, που δρουν ως ενεργοί πολίτες, να συναντηθούν, να ενημερωθούν, να γνωριστούν, να ανταλλάξουν ιδέες και καλές πρακτικές και να δικτυωθούν για μελλοντικές συνεργασίες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.