Νεα υδρευτικη γεωτρηση για οικισμους του Δημου Ιασμου προανηγγειλε ο Οντερ Μουμιν

Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε οικισμούς του Δήμου

Συνεχίζει τις επισκέψεις σε οικισμούς και χωριά του Δήμου Ιάσμου ο Οντέρ Μουμίν.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους του, ο κ.Μουμίν βρέθηκε σε Ασώματους, Ρίζωμα, Θάμνα και Αγίασμα, από όπου και δήλωσε πως βασικός στόχος της δημοτικής αρχής είναι η βελτίωση του παρεχόμενου νερού με ανόρυξη νέας υδρευτικής γεώτρησης, σε βάθος 100μ., με παροχή 50 κυβικά μέτρα ανά ώρα, για τους οικισμούς Ασωμάτων, Ριζώματος, Θαμνών και Αγιάσματος, αποδίδοντας θερμές ευχαριστίες στον αρμόδιο αντιδήμαρχο, κ. Μουμίν Μουμίν, για την διαρκή και άοκνη προσπάθειά του.

Την επόμενη μέρα, ο Οντέρ Μουμίν και οι συνεργάτες του είχαν τη χαρά να επισκεφθούν το πλήρως ανακαινισμένο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Πολυάνθου, ενώ συζήτησε με τους συνδημότες του στο Ληνό και  μετέπειτα βρέθηκε στο Σώστη για να επιθεωρήσει την απομάκρυνση των επικίνδυνων υλικών από κατεδαφισμένα κτίρια.

Την ίδια μέρα, με την παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών της ΠΑΜ-Θ κ.Νίκου Τσαλικίδη και ξ.Αχμέτ Ιμπράμ, ο Δήμαρχος Ιάσμου πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο στην Αρδευτική Γεώτρηση στο Κοπτερό, ενώ είδε μετά χαράς να ολοκληρώνεται το κλάδεμα των δέντρων στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου Ιάσμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.