Νεα προσπαθεια Ε. Στυλιανιδη για την αναβαθμιση του Πανθρακικου Σταδιου

Ολοκληρωμένο φάκελο προβλημάτων και ελλείψεων ζήτησε ο βουλευτής από τη Διοίκηση του Σταδίου

Συνάντηση εργασίας με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθρακικού σταδίου είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Αφού ο Πρόεδρος Βασίλης Γαβριηλίδης του παρουσίασε την κατάσταση των υφιστάμενων υποδομών και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν όσον αφορά την συντήρηση και την ολοκλήρωση τους, αναφέρθηκε σε καθυστερήσεις έργων και σε έλλειψη του κατά νόμο απαιτούμενου προσωπικού. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, επίσης, περιέγραψαν τη σημασία του Πανθρακικού σταδίου για την κοινωνία της Κομοτηνής, αναφερόμενοι στους συλλόγους αλλά και στο πολυπληθές κοινό που αθλείται στο συγκεκριμένο κέντρο, επισημαίνοντας την μεγάλη σημασία που έχει αυτός ο χώρος για την πόλη της Κομοτηνής.

Ο Βουλευτής Ροδόπης, ζήτησε από το Πρόεδρο του Δ.Σ και τον νομικό σύμβουλο του Πανθρακικού σταδίου, να ετοιμάσουν ολοκληρωμένο φάκελο καταγράφοντας όχι απλά τα προβλήματα και τις ελλείψεις αλλά και τις προτεραιότητες που τίθενται προκειμένου η υποδομή να εκσυγχρονιστεί και να καταστεί πιο λειτουργική (για παράδειγμα, φωτισμός, κερκίδα κλπ).

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τους ενημέρωσε μόλις παραλάβει τον φάκελο θα προκαλέσει ειδική σύσκεψη με τον αρμόδιο υπουργό αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση για να διαπιστώσει τι πραγματικές δυνατότητες υποστήριξης υπάρχουν από την Αθήνα.

Οι δύο πλευρές συνεννοήθηκαν να είναι απόλυτα συντονισμένες σε κάθε ενέργεια από εδώ και πέρα για να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.