Νεα προσωπα, «μινι» ανασχηματισμο αλλα και συνεδριο με εκλογη επικεφαλης ανακοινωσε ο Οντερ Μουμιν

Ο Δήμαρχος Ιάσμου και επικεφαλής της παράταξης «Εμπρός» μίλησε για τα επόμενα σχέδια της παράταξης

Πέντε νέα πρόσωπα εντάχθηκαν χθες στην διοικούσα παράταξη του Δήμου Ιάσμου «Εμπρός».

Ο λόγος για τους Χακκή Ιμπραχήμ, Ερτζάν Μουσά, Χουσεϊν Δεμήρ, Ταρκάν Ραμαντάν και Τουφάν Μποδούρ, οι οποίοι αποτελούν πλέον μέλη της παράταξης και τους οποίους όπως εξήγησε ο επικεφαλής και δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι το αμέσως επόμενο διάστημα.

Οι προσθήκες αυτές αποτελούν όπως τόνισε αποτέλεσμα ανθρώπων με κοινές αξίες, ιδέες και οράματα για το μέλλον του Δήμου, που διατρέχει άλλωστε το σύνολο των μελών της παράταξης. «Δεν είμαστε ένας απλός συνδυασμός, γι’ αυτό και κερδίσαμε τις εκλογές με συντριπτική πλειοψηφία, κατακτώντας το μεγαλύτερο ποσοστό στην ΠΑΜ-Θ» ανέφερε ο ίδιος για να επισημάνει πως στο πλαίσιο της δημοκρατικότητας που διέπει την λειτουργία του έγιναν οι προσθήκες αυτές. «Από τα 125 μέλη που απαρτιζόταν η παράταξη επιθυμούμε να φτάσει τα 160 -170 μέλη» σημείωσε για να τονίσει ότι υπήρξαν και προσθήκες όπως υπήρξαν και διαφωνίες και παραιτήσεις.

Στο πλαίσιο μάλιστα αυτό ο επικεφαλής της παράταξης ανακοίνωσε πως στις 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για το έτος 2020-2021 στο δημοτικό κατάστημα Σώστου, όπου θα γίνουν και τα εγκαίνια του Δημοτικού Μεγάρου στο ίδιο πλαίσιο με τα εγκαίνια της Κοινότητας Ασωμάτων.

Την 1η Σεπτεμβρίου όπως γνωστοποίησε ο ίδιος θα προχωρήσει σε έναν «μίνι ανασχηματισμό» με ελάχιστες αλλαγές προσώπων και ρόλων, καθώς όπως επεσήμανε «κάτι που λειτουργεί σωστά δεν το χαλάμε» για να ανακοινώσει τέλος και το πρώτο ανοιχτό συνέδριο της παράταξης που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου, δύο χρόνια ακριβώς μετά την ανακοίνωση της ίδρυσής του, όπου μεταξύ άλλων θα επικαιροποιηθούν το πρόγραμμα και οι αρχές της, ενώ θα πραγματοποιηθούν και εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του επικεφαλής.

«Είμαστε ένας υγιέστατος οργανισμός, μια αυτοδιοικητική παράταξη μεγάλη, αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε ένα κίνημα πολιτών» ανέφερε ο κ. Μουμίν τονίζοντας πως « ό,τι προκύψει από τη διαδικασία της 7ης Νοεμβρίου που συμπίπτει με την ανακοίνωση του συνδυασμού μας το 2018, θα είναι αυτό που θα μας οδηγήσει στις επόμενες εκλογές».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.