Νεα προγραμματικη συμβαση μεταξυ Δημου Κομοτηνης και «Κ. Καραθεοδωρη Α.Ε.»

Για τη «Διοικητική και Συμβουλευτική Υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής και της Κοινωνικής Σύμπραξης Ροδόπης, στο πλαίσιο υλοποίησης του ΤΕΒΑ»

Από το 2017, ο Δήμος Κομοτηνής συμπράττει  με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό «Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε» για να υποστηρίζει διοικητικά το εταιρικό σχήμα της Κοινωνικής Σύμπραξης Ροδόπης, για τις ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του ΤΕΒΑ.

Η έως σήμερα επιτυχής υλοποίηση του έργου, το υψηλό ποσοστό απορρόφησης και η ουσιαστική επίτευξη των στόχων του προγράμματος για την ανακούφιση των χειρότερων μορφών φτώχειας, την κοινωνική συνοχή και την ενίσχυση της κοινωνικής ενσωμάτωσης, οδήγησαν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, στην υπογραφή νέας Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κομοτηνής και της Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε επισφραγίζοντας την συνέχιση μίας ουσιαστικής συνεργασίας με ποσοτικό και ποιοτικό κοινωνικό αντίκτυπο και για το 2023.

Στα πέντε χρόνια αυτής της συστηματικής συνεργασίας, η Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε έχει επιτύχει να ανταποκριθεί στο ρόλο της αποτελεσματικά και με συνέπεια, παρέχοντας διοικητική και συμβουλευτική υποστήριξη στις Υπηρεσίες των Δήμων Κομοτηνής, Αρριανών, Ιάσμου και Μαρωνείας – Σαπών και στα υπόλοιπα μέλη της Κοινωνικής Σύμπραξης, συμβάλλοντας στην παροχή επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής, σχεδόν σε μηνιαία βάση, σε περισσότερους από τέσσερις χιλιάδες (4.000) ωφελούμενους του Νομού Ροδόπης.

Ο Πρόεδρος της Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. Αθανάσιος Λάπατας, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, δήλωσε: «Μία συνεργασία με διάρκεια στο χρόνο, αποτελεί ένα από τα καλύτερα παραδείγματα της εταιρείας μας, αν θέλουμε να μιλήσουμε για συνέπεια και επαγγελματισμό. Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός αποτελεί εργαλείο και για έργα με άμεσο κοινωνικό αντίκτυπο. Το πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του ΤΕΒΑ είναι μια ευκαιρία για τους Δήμους να διαφυλάξουν το βιοτικό επίπεδο συμπολιτών μας που ζουν στο όριο της φτώχειας και να εξασφαλίσουν ίσες ευκαιρίες μέσα στην κοινωνία και εμείς ανταποκρινόμαστε σε αυτούς τους σκοπούς με σοβαρότητα και επαγγελματισμό».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.