«Νεα Αριστερα»: Το ονομα της Κ.Ο. των 11 αποχωρησαντων απο τον ΣΥΡΙΖΑ

Όλα όσα έγιναν στην εκδήλωση παρουσίασης της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας

«Νέα Αριστερά» θα ονομάζεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα των 11 βουλευτών που αποχώρησαν πρόσφατα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ανακοινώθηκε επίσημα σε εκδήλωση στο Σεράφειο πριν από λίγη ώρα, από τον επικεφαλής του νέου σχήματος Αλέξη Χαρίτση.

Τα 11 μέλη της Κ.Ο. «Νέα Αριστεράς» είναι οι Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξης Χαρίτσης, Νάσος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Θεανώ Φωτίου, Σία Αναγνωστοπούλου, Μερόπη Τζούφη, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πέτη Πέρκα, Χουσείν Ζειμπέκ και Φερχάτ Οζγκιούρ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξαν σύντομες τοποθετήσεις από τους κ.κ.Αχτσιόγλου, Ηλιοπουλο, Τσακαλώτο, ενώ τα «αποκαλυπτήρια» του ονόματος έκανε ο Αλέξης Χαρίτσης.

«Mπροστά μας δημιουργείται κάτι καινούριο και ελπιδοφόρο και μας γεμίζει με χαρά αλλά και μεγάλη ευθύνη. Σήμερα κάνουμε το πρώτο βήμα και κανένα ταξίδι δεν ξεκινάει από το μηδέν. Η νέα μας κοινοβουλευτική ομάδα αποτελείται από ανθρώπους με ξεχωριστή διαδρομή. Συναντηθήκαμε με την Αριστερά στην διακυβέρνηση της χώρας και δεν απαρνιόμαστε αυτό που υπήρξαμε. Είμαστε περήφανοι γιατί βγάλαμε την χώρα από τα μνημόνια» ανέφερε κατά την τοποθέτησή του ο κ.Χαρίτσης προσθέτοντας πως «δεν κάνουμε βήμα πίσω από αυτά τα οποία καταφέραμε και σήμερα στεκόμαστε αυτοκριτικά σε αυτά που μας πλήγωσαν και σε αυτά που υποτιμήσαμε και δεν καταφέραμε να πετύχουμε».

Δείτε αναλυτικά την εκδήλωση παρουσίασης:

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.